• New
ABOOFAN 30 бр. Спални Празнични Обувки За Момичета, Украси за Обувки, Коледни Висулки, Декор За Украшения, Празничен Бал, Аксесоари За Центъра, Дърво, Детски Домашно Отгл?

ABOOFAN 30 бр. Спални Празнични Обувки За Момичета, Украси за Обувки, Коледни Висулки, Декор За Украшения, Празничен Бал,

Оценка на продукта:
BGN 2.00

Сума
В магазина

ПянаПРЕКРАСНИ коледни висулки - висящи аксесоари ще направят вашата празнична специално парти, приятна и оживена.Коледна висулка за УКРАСА - те могат да се използват като украса на коледната елха, а също и като перфектна украса на прозореца.КОЛЕДНИ БОТУШИ -КОЛЕДНИ ФОРМИ От СТИРОПОР Това е коледна украса могат да се поставят и да се комбинират така, както на вас ви харесва, или украсяват по начин, който ви декора.Коледни ВИСЯЩИ ОБУВКИ - ОБУВКИ от стиропор Коледни украси, които можете да поставите в стаята, в плот, рафт на полицата, може да стопли коледна атмосфера, да направите вашето Коледа необичайно. - Това е коледна украса могат да се поставят и да се комбинират така, както ви е удобно, или да украсяват по начин, който ви декора.ПРЕКРАСНИ коледни висулки - висящи аксесоари ще направят вашата празнична специално парти, приятна и оживена.Коледна висулка за УКРАСА - те могат да се използват като украса на коледната елха, а също и като перфектна украса на прозореца.КОЛЕДНИ БОТУШИ -КОЛЕДНИ ФОРМИ От СТИРОПОР Това е коледна украса могат да се поставят и да се комбинират така, както на вас ви харесва, или украсяват по начин, който ви декора.Коледни ВИСЯЩИ ОБУВКИ - ОБУВКИ от стиропор Коледни украси, които можете да поставите в стаята, в плот, рафт на полицата, може да стопли коледна атмосфера, да направите вашето Коледа необичайно. - Това е коледна украса могат да се поставят и да се комбинират така, както ви е удобно, или да украсяват по начин, който ви декора.Пратката включва 30 x суспензии Особености -Прост стил кара хората да блесне, подходящи за декорация на сцена или подарък коледна украса за обувки. - Този медальон декор-чудесна коледна украса, стилни и красиви бижута, коледни украшения. - Той е лесен за дизайн, но много практични за използване, което ви дава добър опит украса топки. - Този прост и елегантен медальон от стиропор са много подходящи за декорация на вашата всекидневна, спалня и т., Орнаменти от стиропор. -Материал : Полистирен коледни висулки от стиропор - Висящи аксесоари ще направят вашата празнична парти специални, а именно-топли и весели коледни ботуши, ръчна изработка.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини