• New
Теплопередача винил Tintnut Black Puff HTV - 10 x 6 фута, хвърляне на винил Puff HTV, 3D-ролка винил с теплопередачей Puff, черно ролка винил Puff HTV, ютия върху винил за тениски, който е Съ?

Теплопередача винил Tintnut Black Puff HTV - 10 x 6 фута, хвърляне на винил Puff HTV, 3D-ролка винил с теплопередачей Puff,

Оценка на продукта:
BGN 2.33

Сума
В магазина

【Технически характеристики】Този черен слой винил 3 D след гладене ще ви осигури вспенивающуюся повърхност, това е ролка бутер винил HTV размер 10 инча * 6 футаДостатъчна дължина, за да създадете свои занаяти собствените си ръце. 【УДОБЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ】 Този слой теплопередающий винил лесно се нарязва на всякакви режещи машини.Това е един и същ дизайн, как да бъде лесно трева.Можете да направите много, затопля с помощта на термопресс-машини, а също и обичайните желязо за прехвърляне. 【Широка прехвърляне на】 Този 3d пластове HTV винил можете да използвате, за да създадете собствен дизайн на тениски, обувки, кепок, пакетчета кафе, чанти, възглавници и така нататък.Широко се прилага в много тъкани от памук, полиестер и памучни тъкани. 【Една ЧУДЕСНА идея за ПОДАРЪК】 Това е чудесен подарък ръчна изработка за семейство, приятели, деца и учители.Това може да е подарък за коледа, подарък за Свети Валентин, подарък за Деня на благодарността, подарък за майка, подарък за Деня на учителя. 【Персонализирани услуги】 Ние обичаме пренос на топлина с ръцете си, както и вие, ние сме много щастливи, че можете да се свържете с нас по всяко време, ако имате някакви въпроси при използването на този винил. 【Технически характеристики】Този черен слой винил 3 D след гладене ще ви осигури вспенивающуюся повърхност, това е ролка бутер винил HTV размер 10 инча * 6 фута.Достатъчна дължина, за да създадете свои занаяти собствените си ръце. 【УДОБЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ】 Този слой теплопередающий винил лесно се нарязва на всякакви режещи машини.Това е един и същ дизайн, как да бъде лесно трева.Можете да направите много, затопля с помощта на термопресс-машини, а също и обичайните желязо за прехвърляне. 【Широка прехвърляне на】 Този 3d пластове HTV винил можете да използвате, за да създадете собствен дизайн на тениски, обувки, кепок, пакетчета кафе, чанти, възглавници и така нататък.Широко се прилага в много тъкани от памук, полиестер и памучни тъкани. 【Една ЧУДЕСНА идея за ПОДАРЪК】 Това е чудесен подарък ръчна изработка за семейство, приятели, деца и учители.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини