• New
YAODHAOD Комбинация Замъци хладилника, Разход на Заключване на хладилник, Предпазни ключалки за деца, мини-хладилника, фризера, Картотечного на гардероба, чекмеджета, ?

YAODHAOD Комбинация Замъци хладилника, Разход на Заключване на хладилник, Предпазни ключалки за деца, мини-хладилника,

Оценка на продукта:
BGN 2.33

Сума
В магазина

【Подобрен дизайн на системата за сигурност】 Комбинация замъци на хладилник ще ви спести време и ще позволи да не се притеснявате за загуба на ключовеПросто завъртете диска, за да заключите / отключите хладилник.Усъвършенстван дизайн с кодове от 3 цифри значително пречи на децата да познае паролата. 【Защита от деца】 : Децата всичко е интересно, в случай на напускане от родителска родителските права и децата могат да бъдат изложени на въздействието на опасни вещества, а също така могат неконтролируемо има.В момента нашите брави за хладилници и чекмеджета могат по най-добрия начин за решаване на вашите проблеми, което им позволява да стоят настрана от вредни вещества и по-големи количества продукти. 【Силно лепило】 Липсата на перфорации, супер адсорбция, тежкотоварни силата на съединителя, двустранно свързване, добра издръжливост, не вреди на декорация на дома, колкото по-дълго време залепване, така че тя е по-стегната.СЪВЕТИ ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ : Ние препоръчваме почистване на повърхността, преди да инсталирате и изчакайте 24 часа след инсталацията. 【ЛЕСНА ИНСТАЛАЦИЯ】 Заключване на фризера не изисква никакви инструменти.Той идва с трайно лепило 3 M и лесно за почистване място, на което ще слагаш вътре хонорар, просто махнете отметката от самозалепваща се лента и я залепете на желаното от вас място.Освен това, слот, в която е закачена на стоманено въже, се завърта на 360 градуса, така че можете да зададете заключване, под всякакъв ъгъл. 【Многоцелеви】 Можете да го използвате по своему : замъкът на фризера, брави, шкафове за възрастни, брави, хладилници за възрастни, заключване на хладилник за защита от деца, заключване на хладилник с черен цвят, заключване на хладилник за деца, брави хладилници с комбинация катинар на хладилника за деца, заключване на хладилник за безопасността на детето, заключване на детския хладилника, брави, хладилници за деца, комбиниран заключване на хладилник, комбинация за заключване на хладилник.Има ли в дома си нещо, което може да отвори?.

Основни свойства

Избор на купувачи

16-Крак предпазител за ръбове и ъгли за детска довършителни Ръбове Противоударная Гумена Полагане на Защитно Уплътнение за вътрешни

BGN 13.00

Високо качество : предпазител за ръбове и ъгли е изработен от висококачествен гумен материал е водоусто

Новини