• New
Homoyoyo 12 бр. Защита на Прозорец Ъглова Детска desk Детска Маса с Правоъгълен Прозорец Защитник Използването на Ъглова Шапки Детски Подложка За Рязане на Мебели, PVC Чере?

Homoyoyo 12 бр. Защита на Прозорец Ъглова Детска desk Детска Маса с Правоъгълен Прозорец Защитник Използването на Ъглова Шапки

Оценка на продукта:
BGN 1.00

Сума
В магазина

Предпазни ъгли за защита от деца : ?? ъглова възглавници за прозорец, за деца Прост дизайн и красив, да има вашето дете и вие ще имате добро настроениеМебелен ъгъл броня : Нашите настолни брони - това е като на част от мебелите, така и на добра защита на вашите деца.Защитни огради за краища на детската сигурност : Почистете повърхността, преди да инсталирате, за да се гарантира липсата на прах, вода или масло, за по-голяма устойчивост.Режущееся ъгловото покритие : могат да бъдат инсталирани на всеки ъгъл и ръб, съчетано с обзавеждане и отстранява без повреждане на мебелите.Дограма ъгъл на капака : Може да се използва като прозорец на ауспуха, може да потисне рязко почука и предотвратяване на щети при затваряне на прозореца.Списък на пакетите в 12 x защитни ъгли Характеристики -Размер : 4.77 X0 защита на ъглите на масите. -Материал : ъглови огради от PVC пластмаса, за да се плот-Цвят : черен ъглови огради за защита от сблъсък -Нашите брони за масата - това е като на част от мебелите, така и на добра защита на вашите деца. Разписание на огради за защита от деца. -Прост дизайн, моделиране креативен и красив, да има вашето дете и вие ще имате защита на прозорец в добро настроение. -Висока ефективност, можете да закупите нашите продукти са с много по-разумна цена на защита на ръбовете. -Изработен от PVC материал, издръжлив, практичен за защита на децата и ъглов възглавницата на маса до прозореца. -Почистете повърхността, преди да инсталирате, за да се гарантира липсата на прах, вода или масло, за по-дълготраен просто ъглов покритие.Информация за Товарахбезопасный ъглов протектор С креативни и свежи моделирующим дизайн, ви харесва.защитно устройство за краища на сигурността на детето Не се притеснявайте, това е защитно устройство ще помогне за решаването на този проблем. защитно устройство за детски прозорци Може би имате преживяване, когато, ако приклеите защитно устройство краища на прозорец, ще бъде трудно да се отвори или затвори си прозореца.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини