• New
Предпазни огради за ръбовете на стените Прозрачни Самозалепващи за детето си, Вратите Тежкотоварни Ъглови подплата от прозрачна пластмаса, 50 см/60 см/70 см/80 см/90 см/10

Предпазни огради за ръбовете на стените Прозрачни Самозалепващи за детето си, Вратите Тежкотоварни Ъглови

Оценка на продукта:
BGN 31.52

Сума
В магазина

【PE Материал】 Прозрачни защитни ъгли са изработени от полиетилен, прозрачна като кристал, който е водоустойчив, маслостойким, устойчив на удари, така че той може да защити красотата и целостта на мебели и стени 【Характеристики】① Защитете ръбовете на стените и мебелите от удари и наранявания. ② Защитете ръбовете, без да затваряте при това, перфектна украса. ③ Мек материал можете да залепите в това място, където често има деца. 【Лесна инсталация】 Ширина : 2x2 см. (3 / 4x3 / 4 инча) 。 Дебелина : 1,8 мм (0,07 инча)。 Ъглов формоване е лесен за инсталиране и използване, с отклеивающейся задната част, просто залепете в задната част на плоска повърхност и силно натиснете. 【Сцена】 поради природата на своя материал, не само за спалнята, кухня, хол и офис маса, мебели, стени, на рамката на леглото, врати, също така може да се използва за баня с душ и други мокри места.Така че ъглови седалките - идеалният избор за декорация и защита на вашите мебели. 【Ползване и внимание】 Въпреки, че на задната страна има силна самозалепващо функция, те са подходящи само за плочки, стени, стъкла, лепене на тапети, метални и дървени плоски повърхности.Ако той ще се инсталира върху неравна повърхност, а след това ще бъде много крехко. 【PE Материал】 Прозрачни защитни ъгли са изработени от полиетилен, прозрачна като кристал, който е водоустойчив, маслостойким, устойчив на удари, така че той може да защити красотата и целостта на мебели и стени. 【Характеристики】① Защитете ръбовете на стените и мебелите от удари и наранявания. ② Защитете ръбовете, без да затваряте при това, перфектна украса. ③ Мек материал можете да залепите в това място, където често има деца. 【Лесна инсталация】 Ширина : 2x2 см. (3 / 4x3 / 4 инча) 。 Дебелина : 1,8 мм (0,07 инча)。 Ъглов формоване е лесен за инсталиране и използване, с отклеивающейся задната част, просто залепете в задната част на плоска повърхност и силно натиснете. 【Сцена】 поради природата на своя материал, не само за спалнята, кухня, хол и офис маса, мебели, стени, на рамката на леглото, врати, също така може да се използва за баня с душ и други мокри места.Така че ъглови седалките - идеалният избор за декорация и защита на вашите мебели.

Основни свойства

- Material:
Clear Plastic
- Thick:
1.8mm
- Width:
2x2cm/0.75x0.75 inch
- Length:
30 40 50 60 70 80 90 100 110 120 130 140 150 CM
12 16 20 24 28 32 36 40 44 48 52 55 59 IN:
✔ Feature:
- Stronger than glass panels.:
- Attractive glossy shiny surface.:
- Great for indoor or outdoor projects! :
- Keep vulnerable edges and corners safe.:
- Absorb the impacts covering all sharp corners and edges.:
- Protecting the door and garage wall from scratches and dents.:
- It is very easy to keep clean with some soap and a damp wash cloth.:
✔ Tips:
- Manual measurement products may have dimensions of a few centimeters of difference, please understand.:
- There may be some differences between the image and the product due to display and lighting reasons, please refer to the actual product. :

Избор на купувачи

Новини