• New
Мебелни анкеры (6 опаковки), за Метални Мебели колани за защита от деца, Сейсмостойкие колани със защита от преобръщане за безопасността на децата и домашните живот?

Мебелни анкеры (6 опаковки), за Метални Мебели колани за защита от деца, Сейсмостойкие колани със защита от преобръщане за безопасността

Оценка на продукта:
BGN 1.00

Сума
В магазина

【Най-добрия избор на лента срещу преобръщане】 В безопасност ли си деца у дома?Как да се създаде и поддържа сигурна среда за децата и домашните любимци у дома?най - добрият избор- метални мебели колани, крепящие мебели до стената, за предотвратяване на преобръщане дори и по време на земетресения и бури 【Тежкотоварни метални мебелни колани】 Този мебелен комплект за защита от преобръщане е изработен от здрава стомана и е механична конструкция, лесно може да издържа товар до 400 кг. идеален за закрепване на стойка за телевизор, чекмедже, шкафове, рафтове, шкафа, гардероби и други мебели. 【Подвижни Мебели Анкерные Кабели】 Въжета мебелен стена колан имат конструкция с винтовым ключалка, така че предпазен колан осигурява надеждна фиксация при закачване и лесно да се отпуснеш, ако искате да преместите мебели или да се извърши някаква почистване.Тъй като уши за защита на мебелни колани, монтирани отзад, не можете да видите колани отпред, но те могат да бъдат видими от двете страни. 【Че получавате】 Общо 6 комплекта мебели планини, те са идеални за поставяне на всякакъв вид мебели. 12 * Умствено планина, на 6 * Каишка от стоманена тел, 12 * Расширительные пирони, 12 * Дълъг винт, 12 къси винтове и 12 * Инструкции за сглобяване.Моля, ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ : за най-добрата защита и постигане на най-добри резултати на телевизор или мебел се изисква 2 мебелни колан. 【Гаранция за удовлетвореност】 Тези колани шкафа могат да консолидират всичките си мебели и не е нужно да се притеснявате за това, че те могат да се наклони и да навредят на вашето бебе.За всички въпроси или проблеми, свързани с мебельными ремъци, моля, не се колебайте да се свържете с нас.Ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще предложим на задоволително решение. 【Най-добрия избор на лента срещу преобръщане】 В безопасност ли си деца у дома?Как да се създаде и поддържа сигурна среда за децата и домашните любимци у дома?най - добрият избор- метални мебели колани, крепящие мебели до стената, за предотвратяване на преобръщане дори и по време на земетресения и бури. 【Тежкотоварни метални мебелни колани】 Този мебелен комплект за защита от преобръщане е изработен от здрава стомана и е механична конструкция, лесно може да издържа товар до 400 кг.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини