• New
Angoily Анти-Антипротекторы Защита на Чекмеджето Възглавница Ъглова Анти-Триъгълен Прозрачна Защита Масата Протектор Мебелен Броня за многократна употреба за Шкафо?

Angoily Анти-Антипротекторы Защита на Чекмеджето Възглавница Ъглова Анти-Триъгълен Прозрачна Защита Масата Протектор Мебелен

Оценка на продукта:
BGN 33.40

Сума
В магазина

ЪГЛОВ КАПАК ЗА МАСИТЕ, Изработени от материали с отлично качество, безопасни и, които да служат дълго времеЪГЛОВИ ОГРАДИ - подходящи за дома си живот, а също и ще станат приятен подарък за вашето семейство и приятели.ПРОЗРАЧЕН АНТИ-ЪГЛОВ, той може да се разделят на мебели от други и подобряване на качеството.ЪГЛОВИ ОГРАДИ КАБИНЕТ -Триъгълен дизайн, лесен за употреба, осигуряват чистота в дома си, създават приятно настроение.ЗАЩИТА МЕБЕЛИ -прозрачен антиуголок има триъгълна конструкция, по-лесно инсталиране в ъгъла.ЪГЛОВ КАПАК ЗА МАСИТЕ, Изработени от материали с отлично качество, безопасни и, които да служат дълго време.ЪГЛОВИ ОГРАДИ - подходящи за дома си живот, а също и ще станат приятен подарък за вашето семейство и приятели.ПРОЗРАЧЕН АНТИ-ЪГЛОВ, той може да се разделят на мебели от други и подобряване на качеството.ЪГЛОВИ ОГРАДИ КАБИНЕТ -Триъгълен дизайн, лесен за употреба, осигуряват чистота в дома си, създават приятно настроение.ЗАЩИТА МЕБЕЛИ -прозрачен антиуголок има триъгълна конструкция, по-лесно инсталиране в ъгъла.Пратката включва 300 x противоугловых ръбове Характеристики -Размер : приблизително 1,90 X1,90 X0,45 см/0,75 X0,75 X0,18 инча ясен кът. - Малки и удобни, да не отнеме твърде много място за съхранение, противоугольный. - Цвят : Прозрачно защитно фолио за масата. - Изработени от материали с отлично качество, безопасни и с дълъг срок на служба ъглови огради. - Материал : Триъгълни кът от PVC. - Като на началната мебели по-подреден и гигиеничной, много е удобно да се използват ъглови покривала за маси. - Идеален за защита на ъглите на масата, ъгли на стени, чекмеджета, шкафове, сервантов и всички други неравни ръбове, от ъглите. - Можете да изпратите тази кутия за маски техните семейства и приятели като подарък, те ще бъдат щастливи защитник на мебелен ъгъл.Информация за стоки, Ъглови огради за шкафове Тези прозрачни триъгълни огради са изработени от материали, които могат да ви служи дълго време.Прозрачен противоугловой, лесни за поддържане и употреба.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини