• New
Удължител За Ръчни Крана, за да Измие Децата си, Капак, За да се Чучур, Удължител за Кран За Мивка в Банята, Удължител за чешма във формата на Акула, Подарък за Малки Д?

Удължител За Ръчни Крана, за да Измие Децата си, Капак, За да се Чучур, Удължител за Кран За Мивка в Банята, Удължител за

Оценка на продукта:
BGN 4.98

Сума
В магазина

Когато се използва като пълнител очарователен дизайн прави за измиване на ръцете много забавно занимание за деца и бебетаТова помага да се поддържа добра хигиена.Идеално за сезона на настинки и грип.Когато се използва като покритие на това може да направите от време на къпане без удари!Предпазва вашето дете от остри ръбове!!.Пълнители / капачки на смесителни батерии, произведени от екологично чист, не съдържа BPA, здрава и мека гума, която ще продължи дълго.Пълнители / капачки на нашите кранове, лесно да се отстранява за почистване.Просто поставете капачката на място и останете в сигурно положение до тогава, докато вие не ги махнали.Изработен е от мека гума.Много мека и с добро качество. поради температурата на студената вода ще е здраво, а топла - мека.Маса на продукта е 3.2 см и може да инсталирате кран с диаметър 2,5-4 виж, Той не е подходящ за кран, което е твърде малък или е разположен вертикално надолу. моля, измерете диаметъра на изпускателния отвор за вода. Когато се използва като пълнител възхитителен дизайн прави за измиване на ръцете много забавно занимание за деца и бебета.Това помага да се поддържа добра хигиена.Идеално за сезона на настинки и грип.Когато се използва като покритие на това може да направите от време на къпане без удари!Предпазва вашето дете от остри ръбове!! 2. Пълнители / капачка за кранове са произведени от екологично чист, не съдържа BPA, здрава и мека гума, която ще продължи дълго. Нашите пълнители / капачка за кранове, лесно да се отстранява за почистване.Просто поставете капачката на място и останете в сигурно положение до тогава, докато вие не ги махнали 4. Направени от мека гума.Много мека и с добро качество. поради температурата на студената вода ще е здраво, а топла - мека. Маса на продукта е 3.2 см и може да инсталирате кран с диаметър 2,5-4 виж, Той не е подходящ за кран, което е твърде малък или е разположен вертикално надолу. моля, измерете диаметъра на изпускателния отвор за вода.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини