• New
Защитни ъгли Veemoon за бебето Бебешки Инструменти, Предпазни ъгли на мебели от Инструменти за защита от Сблъсък за Безопасността на детето Мебелен Броня Защита от де?

Защитни ъгли Veemoon за бебето Бебешки Инструменти, Предпазни ъгли на мебели от Инструменти за защита от Сблъсък за Безопасността

Оценка на продукта:
BGN 1.00

Сума
В магазина

Брони за камина за деца : Изработени от трайни, практично и безопасно за дълъг период на употреба на материалаДомакински инструменти : идеален за ъглови, правоъгълни къщи, дверц шкафове,.Манто инструменти : с него можете да бъдете сигурни, че вашето дете се учи да ходи или да се играе у дома.Защитни кътове за деца : ЕЛЕМЕНТИ за безопасност за ДЕЦА - Защита на бронята на масата е много мека и дебела, за да амортизира удара и защита на децата от.Помощ за създаване на безопасна зона за вашето дете, за да може да задоволи любопитството си и да го проучи.Защита на детския кът : умейте да предотврати заплаха за сигурността във всички помещения на къщата.Брони за камина за деца : Изработени от трайни, практично и безопасно за дълъг период на употреба на материала.Домакински инструменти : идеален за ъглови, правоъгълни къщи, дверц шкафове,.Манто инструменти : с него можете да бъдете сигурни, че вашето дете се учи да ходи или да се играе у дома.Защитни кътове за деца : ЕЛЕМЕНТИ за безопасност за ДЕЦА - Защита на бронята на масата е много мека и дебела, за да амортизира удара и защита на децата от.Помощ за създаване на безопасна зона за вашето дете, за да може да задоволи любопитството си и да го проучи.Защита на детския кът : умейте да предотврати заплаха за сигурността във всички помещения на къщата.Списък на пакетите 1 x противоударная уплътнение Характеристики - Цвят : Зелен детска противоударная уплътнение. - Материал : инструменти за домакинството. - Размер : Около 600x3,5x1,2 см, колани, подходящи за унищожение. - Идеален за ъглови, правоъгълни къщи, врати, шкафове и т. - да бъде в Състояние да предотврати заплаха за сигурността във всички зони домашни средства за защита от сблъсък. - С него можете да сте сигурни, че детето ви ще се научи да ходи или да се играе у дома. средства за защита от сблъсък за бебето. - Изработени от здрава, практично и безопасно за продължителна употреба материал за Предпазни въжета. - Подходящ за украса от чаено маса, прикроватной нощни шкафчета, маса за хранене, диван, една етажерка и др Мебелни ъглови огради.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини