• New
125-Инчов Сверхширокие Регулируеми Детски врата и детска площадка, 4 в 1, Сигурен кошарката - Фехтовка за камина за бебето /домашния любимец / Куче, Бонус комплект вклю?

125-Инчов Сверхширокие Регулируеми Детски врата и детска площадка, 4 в 1, Сигурен кошарката - Фехтовка за камина за бебето

Оценка на продукта:
BGN 2.67

Сума
В магазина

【125-инчов Super Wide】 125"ширина и 29" височина, тези бели детски порти са подходящи за повечето вратиНашите стълбищни детски портата имат широка врата, която значително улеснява преминаването с детето в ръце.Дългата куче на врата е отличен за къща, коридор, стълби и огради. 【Подвижна и сгъваема】Ескалатори, врати за деца или на домашни животни се състоят от 4 панели, те са толкова гъвкави, че да можете да им даде желаната форма, например, u-образна, кръгла, правоъгълна или извити, за да се побере в почти всеки проему, например, коридора, стълбите, кухнята или дори необичайно открит етаж.Сгъва точно за лесно съхранение. 【Лесен за инсталиране и използване】 Метална детска порта идва във формата на един детайл, не е нужно да се съберат заедно.И двете страни се фиксират с винтове и бързо се монтират.Той е много подходящ за огради, камини, решетки, печки на дърва и осигуряване на безопасност за вашите деца.Вратата може да се завърта в двете посоки, което опростява управлението на врата за кученца с една ръка.Тя също има малък като за домашни любимци (патентована конструкция), през която могат да преминават малки домашни любимци. 【Безопасно за бебето】Ескалатори, детски врата, оборудвани със система за двойно заключване, което затруднява откриването на портата малки деца или домашни любимци.Тези детски врата ще защитят вашето дете от катерене нагоре и надолу по стълбите, кухня, пералня и т. Благодарение на кръгла ръбовете и антикоррозийному корицата можете да им се доверите в осигуряването на безопасността на своите деца. 【Здрава конструкция】Изработени от тежка рамка от стоманена рамка, сверхширокие врата за домашни любимци са надеждни, дори за най-развълнуван кучета!Няма опасност да се спъне, подсилена с вдлъбнатини и повишават безопасността.Моля, измерете ширината на отвора, преди да купите. Забележка : този продукт може да бъде създаден под формата на монтираните съоръжения (изисква пробиване на дупки).Здрава метална рамка.Отделно стояща или хардуер за монтиране.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини