• New
Начало Декор Защитна рамка, която да Запушва С Шарките на Сладолед, на Вратата се Мультяшная Защита, Защита на Сигурността на Детето, Защита на Сигурността на Детет?

Начало Декор Защитна рамка, която да Запушва С Шарките на Сладолед, на Вратата се Мультяшная Защита, Защита на Сигурността на

Оценка на продукта:
BGN 22.93

Сума
В магазина

Стил A Помещение включва : 1 х детски вратите прислужници Забележки : 1. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразяват действителните цвета на продукта.Ние гарантираме, че стилът е същият, както е показано на снимките. Поради ръчно измерване и различни методи за измерване на допуска на отклонение на 1-3 mm.Това е много полезно и може да помогне за защита на бебета.Много добър предмет за домашно сигурност за детето.За да защити вашето бебе и вашата врата.Характеристики : Това е много полезно и може да помогне за защита на децата - много добър предмет за сигурност за дома.За да защити вашето бебе и вашата врата.Защита от захлопывания врати.Помага да се предпази децата от случайно заключване в стаята.за твоите приятели.Технически характеристики : Размер на : 115*93*105 mm Материал : ABS Цвят : бял Опаковка включва : 1 х детски вратите мъничета Забележки : 1. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразяват действителните цвета на продукта.Ние гарантираме, че стилът е същият, както е показано на снимките. Поради ръчно измерване и различни методи за измерване на допуска на отклонение на 1-3 mm. Благодаря!Характеристики на продукта : Номер на модела : Детски вратите стопоры Стоки за дома : Электрикасертификация : липсва Произход : континентален Китайтип : Вратата се затвори и една врата по-близо.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини