• New
Ъглов протектор за Детето, 8шт Прозрачни Ъглови Факт Голям Размер (1.65 * 1.65 * 0.7 инча), Огради ъгъла на масата и Защитни Брони, ръбовете, Защитни Брони за защита от деца, ?

Ъглов протектор за Детето, 8шт Прозрачни Ъглови Факт Голям Размер (1.65 * 1.65 * 0.7 инча), Огради ъгъла на масата

Оценка на продукта:
BGN 31.08

Сума
В магазина

【 Голям и дебел правоъгълен протектор】- Размери на нашите детски ъглови визии представляват 4,2 см * 4,2 см (1,65 инча) и дебелина 0,5 см (0,2 инча)височина и широчина съставляват 0,6 инча, което е повече и по-дебели, отколкото обикновено се продават на пазара, което е достатъчно за трайно залепване в комбинация с нашите здрава самозалепваща лента. 【Силна адхезия】- Ние използваме акриловую лента с дебелина 2 мм, по-силна адхезия, отколкото преди, след тестване, повече не отклеивается лесно, всеки останал лепило може да се отстрани лесно.При изтриване на акрилно лепило може да е по-лесно да изтриете, отопление с горещ въздух. 【Сигурен/ прозрачен/мек PVC】- Нашият 100% прозрачен правоъгълен протектор прилича на част от мебелите, за да запази първоначалния си вид мебели, моля, материал PVC по-гъвкави и осигурява мека удари по ъглите, за да се намали възможността от наранявания. нетоксичен, не отрова и вкус. 【Погрижете се детето】- Мека защита от остри ъгли, предпазва вашия любим човек дете от болезнени удари, наранявания и натъртвания. подходящ за повечето повърхности, като дърво, стъкло, пластмаса, стомана, керамика,. 【Нашата услуга】- Купи защитни кътове за детска защита при нас, можете да получите безплатна замяна или пълно възстановяване в продължение на 1 година, моля, не се колебайте да се свържете с нас по всяко време, ние ще отговорим и да решим проблема вместо вас в рамките на 24 часа. 【 Голям и дебел правоъгълен протектор】- Размери на нашите детски ъглови визии представляват 4,2 см * 4,2 см (1,65 инча) и дебелина 0,5 см (0,2 инча).височина и широчина съставляват 0,6 инча, което е повече и по-дебели, отколкото обикновено се продават на пазара, което е достатъчно за трайно залепване в комбинация с нашите здрава самозалепваща лента. 【Силна адхезия】- Ние използваме акриловую лента с дебелина 2 мм, по-силна адхезия, отколкото преди, след тестване, повече не отклеивается лесно, всеки останал лепило може да се отстрани лесно.При изтриване на акрилно лепило може да е по-лесно да изтриете, отопление с горещ въздух.

Основни свойства

Избор на купувачи

16-Крак предпазител за ръбове и ъгли за детска довършителни Ръбове Противоударная Гумена Полагане на Защитно Уплътнение за вътрешни

BGN 13.00

Високо качество : предпазител за ръбове и ъгли е изработен от висококачествен гумен материал е водоусто

Новини