• New
Комплект пододеяльников от френски лен Simple & Opulence - Размер Queen (88 x 92) - 3 предмет (1 стеганое одеало, 2 калъфки за възглавници) - Смес от естествен лен и памук -Однотонное ?

Комплект пододеяльников от френски лен Simple & Opulence - Размер Queen (88 x 92) - 3 предмет (1 стеганое одеало,

Оценка на продукта:
BGN 3.00

Сума
В магазина

【Осъществяване на Queen Size" включва в себе си】 Комплект от 3 теми постиранного ленено пододеяльника от смесового памук : 1 чаршаф (88 "x 92"), 2 стандартни калъфки за възглавници (20 "x 26") Забележка : Чаршаф и възглавница в комплекта не са включени. 【Характеристики плат】 е Изработен от 55% лен и 45% памук. Нашия луксозен комплект пододеяльников от смесового лен поддържа богата текстура лен, мекота на допир и стираемость.Той по-добре абсорбира влагата и има пропускливост на въздуха от памучен плат, което позволява да се чувствате прохлада през лятото и топлина през зимата.Той е подходящ за всяко време на годината, което прави вашият сън е много удобно.Става все по-мек със всяко пране.Лесно сморщиться и выцвести.Материали, сертифицирани от OEKO-Tex. 【Проектиране и избор на подарък】Неутрално комплект пододеяльников изпълнена в однотонном дизайн, който придава на вашата спалня елегантен и класически вид. 7 цвята по ваш избор.Той е отличен ще се впишат във всеки интериор, подходящ както за главната спалня, така и за стая за гости.Нашите комплекти спално бельо, спално бельо идват перевязанными памучна лента, като малка опаковъчна хартия.Това е и идеален подарък за рождения Ден / майките Ден /Коледа / Сватба / Housewarming / Ден на благодарността. 【Подробна информация за продукта】 чаршаф : 4 вътрешни ъглови завязки за определяне на одеяла и свеждане до минимум на отклонението; Тайната закопчалки за копчета от долната страна на пододеяльника има малък капак, който запазва копчета от отлагания след измиване.Имитация възглавници са без цип, дизайн с катарама полочиха, която добре се затваря възглавница и му е много удобно да се сложи навътре или извадете. 【Указания за употреба Прогладьте желязо; Сухота в перална машина на умерен огън; Изпиране на подобни бои.【Осигурете 100% удовлетворенное за обслужване на клиенти 】 Ако имате някакви въпроси, моля първо се свържете с нас, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа. 【Осъществяване на Queen Size" включва в себе си】 Комплект от 3 теми постиранного ленено пододеяльника от смесового памук : 1 чаршаф (88 "x 92"), 2 стандартни калъфки за възглавници (20 "x 26"). Забележка : Чаршаф и възглавница в комплекта не са включени. 【Характеристики плат】 е Изработен от 55% лен и 45% памук. Нашия луксозен комплект пододеяльников от смесового лен поддържа богата текстура лен, мекота на допир и стираемость.

Основни свойства

Избор на купувачи

Ден на Мъртвите Захарен Череп Пътна Възглавница за Врата на Меката U-Образна Възглавница Моющаяся Възглавница Моющаяся Възглавница

BGN 38.58

PolyesterПроизведено в САЩ или са внесени.Материал : Uобразен наволочный калъф от полиестер, възглавницапод�

Новини