• New
Квадратна възглавница M. B. Leaf за спане на ваша страна, възглавница Cube Ергономична възглавница от пяна с памет ефект, Поддържаща възглавница за глава, По-дебела и ела?

Квадратна възглавница M. B. Leaf за спане на ваша страна, възглавница Cube Ергономична възглавница от пяна

Оценка на продукта:
BGN 0.67

Сума
В магазина

ядрото на възглавницата е от 100% пяна с памет ефект с висока плътност има нисък отскок за сън с нулев натискКалъфка за възглавница с невидим цип, калъфка лесно да се свали, калъфка за възглавница е мека и приятна за кожата.Калъфка може да се пере на ръка или на пишеща машина, тя е лесна за отглеждане.Възглавници от пяна с памет ефект позволява свободно да промени позицията си за сън, че през цялата нощ спите добре.Мека, но поддържащи - сърцевината на възглавниците от пяна с памет ефект с функция за бавен отскок, мека, но поддържащи.Възглавници от пяна с памет ефект, шейная възглавница за сън с болки в шията и раменете, възглавници от болки в гърба, възглавници за спане на ваша страна, възглавница за сън на очите, удобна възглавница, въздушна възглавница за cloud pillow, моющаяся възглавници, работа на смени калъфка за възглавница, мека калъфка за възглавница, приятна за кожата възглавница от 100% пяна с памет ефект с висока плътност, има нисък отскок за сън с нулев натиск.

Основни свойства

Избор на купувачи

9 Опаковки Любимци, Детско Флисовое Одеяло, Съраунд Пушистое Лесно Преносимо Плюшевое Одеяло за Кондициониране на Въздуха, Фланелевое

BGN 29.33

Комплект детски пледов : вие ще получавате по 9 броя красиви флисовых одеяла, направени в 9 различни фигу�

Новини