• New
Върховете на стрели за дартс Designa автоматичен контрол и измерване на Iron Lion Zion, 75 Микрона (3 Серии по 9 накрайници)

Върховете на стрели за дартс Designa автоматичен контрол и измерване на Iron Lion Zion, 75 Микрона (3 Серии по 9 накрайници)

Оценка на продукта:
BGN 4.41

Сума
В магазина

Идва със стандартни здрава пръчка с дебелина 3 75 микрона "Iron Lion Zion" - песен, написана и записана през април 1973 или 1974 г. ямайским певеца и автор на песни на Боб Марли.Текста на песента е пряко свързано с растафарианскими вярвания.Сион - това е "обетованата земя", в песента се има предвид, Етиопия.Лъв препраща към Льву на Юда, който се появи на стария роял эфиопском знамето, и е Хайле Селассие, бивш эфиопского император, който растафари вярват на своите Месия.Това е незавършена песен на Боб Марли, който първоначално е бил написан легендата на реге през 1973 или 74 година. Десет години след смъртта на Марли тя е завършена и издадена.Според списание Mojo, Тревър Уайът от Island Records открива авторска песен на Марли е само случайно, когато остави включена репетиционную лента, налива си чаша вода.Идва със стандартни здрава пръчка с дебелина 3 75 микрона. "Iron Lion Zion" - песен, написана и записана през април 1973 или 1974 г. ямайским певеца Боб Марли. Текста на песента е пряко свързано с растафарианскими вярвания.Сион - това е "обетованата земя", в песента се има предвид, Етиопия.Лъв препраща към Льву на Юда, който се появи на стария роял эфиопском знамето, и е Хайле Селассие, бивш эфиопского император, който растафари вярват на своите Месия.Това е незавършена песен на Боб Марли, който първоначално е бил написан легендата на реге през 1973 или 74 година. Десет години след смъртта на Марли тя е завършена и издадена.Според списание Mojo, Тревър Уайът от Island Records открива авторска песен на Марли е само случайно, когато остави включена репетиционную лента, налива си чаша вода.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини