• New
Тенис ракета SearQing за възрастни, 2, 27-инчови олекотени Ракети за Тенис, с Професионална тенис ракета от въглеродни влакна и алуминий с чанта за носене, Триъгълен диза?

Тенис ракета SearQing за възрастни, 2, 27-инчови олекотени Ракети за Тенис, с Професионална тенис ракета от въглеродни влакна

Оценка на продукта:
BGN 2.33

Сума
В магазина

Тенис ракета отлично се намира в ръка, е с леко тегло, но много е здрав, въпреки своя значителен професионален тегло, и е много здраво и трудно струни, които всеки път създават мощен удар, а играта е много плавна и приятнаТази мъжки тенис ракета, за да проверите за начинаещи и ще ви помогне да почувствате, как да се справят с ракета.Лек, добро качество, а също така е добър за начинаещи / напреднали ниво.Струна ракети опъната правилно и не е толкова лесно се губи опъване.Можеш по-добре да играе тенис.Обвивка на дръжката е здрава, я не лесно да се унищожи.Делото за съхранение на удобен за защита и транспортиране на ракети.Тегло без кабел : 294 г. Размерът на главата : 97в2.Дължина : 27,4 инча. Фигура струни : 16*19. Материал : Полистирен.Опъване на струните : 55±5 килограма.Размер на дръжки : 2 (4-1 / 4 инча). 【Характеристики на тенис ракети】 Тегло без струни : 294 г / Размер на главата : 97 см / Дължина : 69,5 см / Фигура струни : 16 * 19 / Материал : полистирен / Опъване на струните : 55 ± £ 5 / Размерът на улавяне : 2 (4-1 / 4 инча).В комплекта са включени 2 × тенис ракети, 2 × калъфи за носене.Общо тегло : 2,8 кг / 1,27 кг., 【Дизайн на тенис ракети】 В нашите тенис ракетках за възрастни 2 опаковки, използвани рама триъгълна форма за усвояване на удара и да увеличи силата на удара.Предната страна на ракета с висококачествена струной може да подобри характеристиките на ракети.Дръжката е изработена от дърво, и отвън има удобен захват. 【Лесен и удобен】 Размер на лицевата страна на този на тенис ракета за жени е 97 кв. см при тегло 294 грама, тя е лека, лесно се държи в ръка, или се движим.Всяка ракета се предлага в отделна чанта за носене, която лесно се носи с себе си. 【Подходящ за】 Тенис ракета 27 инча подходящ за начинаещи или любителски юноши и девойки/young/kids играчи.Този тенис ракета може да осигури отлични играчи усещания и гъвкавост, а също така да подобри своите спортни резултати. 【Гаранция на клиента】Sear Qing се ангажира да предоставя висококачествени мъжки тенис ракета за начинаещи с функционален дизайн за съотношението цена-качество.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини