• New
SRNSAEB Детски Спортен Трамплин с 2 Пружини, Детска градина, Домашен Фитнес Зала, Охраняем Стабилен Мост за скачане, Натоварване на 55 кг / 121 паунда, Обзавеждане за трамп?

SRNSAEB Детски Спортен Трамплин с 2 Пружини, Детска градина, Домашен Фитнес Зала, Охраняем Стабилен Мост за скачане, Натоварване

Оценка на продукта:
BGN 1.00

Сума
В магазина

【Детски трамплин】 : спомага за развитието на костите и формата на тялото и помага на децата да придобият увереност и куражИдеален за дома, училище, маза, игри стая, фитнес зала, спортни тренировки и т. 【2 Стоманени высокоэластичные система】 : Висока якост и удебелена пружина притежават суперэластичностью и еластичност.Сигурно, стабилно и без изкривявания.Спестете енергия за гимнастов и скочи горе. 【Нескользящий и удобен горния килим】 : Горната част на панела, покрита с противоскользящим войлоком, който защитава сигурността прыгунов и осигурява достатъчно сцепление.Удобна повърхност и няма да навреди на краката. 【Дъска за скачане младши размер】 : е Предназначена за малки гимнасток, тази дъска е идеално за практикуване на децата в дома.Използвайте го за определяне на пръчки или модел демонтаж!Натоварване на 55 кг / 121 паунда. 【Многофункционално спортно оборудване】 : Използвайте трамплин за отработване на кацане и спешивания, за да подобрят своите умения и скокове на височина.Може да се използва за практикуване на упражнения, на неравномерно барове, акробатика, растяжке, на лентата на препятствия или в леката атлетика.Докато нашите скокове донесе щастие на децата си, те също така могат да им помогнат да растат здрави и да се подобри физическата си форма!❁ Съдържание на пакета : 1 х гимнастически скокове❁ Параметри : - Материал : масивна дървесина + стоманени пружини - Цвят : червен / зелен - Общият размер : Ширина x дълбочина x высота50 см x 80 см x 20 см (19,7 инча x 31,5 инча x 7,9 инча) - Товароподемност : 22 кг / 121 gbp - Брой пружини : 2 пружини - Подходящ за тълпата : Децата - Няма нужда да се събират.❁ Характеристика : - Дървена конструкция - здрава и устойчива.- Ергономичен дизайн - лесен и спестяване на труда.- Пружина висока издръжливост - подобрява еластичността.- Противоскользящий филц - удобен и безопасен.- Монтаж не се изисква - спестяване на време.- За практикуване на скокове височина / физически упражнения / фитнес.❁ Моля, обърнете внимание : -поради разликата в светлина и екрана цвят на продукта може да се различават малко от снимки.

Основни свойства

- Material:
Hardwood + Steel Springs
- Color:
Red/Green
- Overall Size:
Width x Depth x Height
50cm x 80cm x 20cm (19.7in x 31.5in x 7.9in):
- Load Capacity:
22 kg/121 lbs
- Number of Springs:
2 Springs
- Suitable for Crowd:
Kids
- No need to assemble.:
❁ Feature:
- Wood construction - strong & durable.:
- Ergonomic design - easy & labor-saving.:
- High tenacity spring - improve elasticity.:
- Anti skid felt - comfortable & safe.:
- No assembly required - saving time.:
- For - vaulting practice / exercise / fitness.:
❁ Please Note:
- Due to the light and screen difference, the item's color may be slightly different from the pictures.:
- There may be slightly deviation in dimensions due to manual measurement. Thank you for your understanding.:
❁ Efficient Customer Service:
- In the process of receiving or using the product, if you encounter any problems, please feel free to contact us. We value your comments and offer nice solution for you. :

Избор на купувачи

Новини