• New
Светли гамаши Big Bang Colombian за жени, Гамаши за йога с джобове за жени, Гамаши за контрол на корема и защита от коремни преси.

Светли гамаши Big Bang Colombian за жени, Гамаши за йога с джобове за жени, Гамаши за контрол на корема и защита от коремни

Оценка на продукта:
BGN 0.33

Сума
В магазина

75% Полиестер, 25% ликраЕластичната закопчалката. ⚡ Отлично качество : Компресия гамаши за жени, йога, тренировка или ежедневни дейности.Създаден за неограничени движения.Контрол на корема, има антицелулитно средство.гамаши, с висока талия, които създават подкрепа и комфорт. устойчиви на приседанию, достатъчна дебелина и пропускливост на въздуха. ⚡Характеристики : гамаши за контрол на корема с джобове високо качество с 6-нитными шевове с двойно заключване.Тези спортни гамаши за жени са на разположение в четири посоки и допринасят за компресия, така и подкрепени с превъзходно възстановяване на еластичността. Отвеждане на влагата. ⚡Гъвкавост : Гамаши за жени с контрол на корема, гамаши, с висока талия, идеални за практикуване на йога, жените леггинсов за джогинг, разходки, тренировки, фитнес зала, пазаруване и много други. послеродовые гамаши с висока засаждане и джоб.Дамски компресия гамаши. ⚡Удобни и практични : Женски гамаши с контрол на корема и странични джобове.Не се притеснявайте за телефона си, чантата си, кърпа за пот, благодарение на големите и на най-малките джобовете от всяка страна.Дамски гамаши спортни гамаши за жени женски гамаши за контрол на корема. ⚡Идеален подарък : Изненадайте близките си с тези ефектни универсални женски гамаши с джоб, тези женски гамаши за тренировки, дамски панталони за тренировки - един чудесен подарък за близки, приятели и колеги за специален повод. ¿ИСКАТЕ ДА СЪЗДАДЕТЕ ЗА СЕБЕ СИ НАЙ-ДОБЪР ИМИДЖ И ДА СЕ ЧУВСТВАТ КОМФОРТНО, ДА СЕ ИЗЛИЗА НА УЛИЦАТА?Ако отговорът е "ДА", то ние имаме за вас най-добрите женски гамаши с джоб.Плътни гамаши за жени, които предпазват от клекове, не просвечивающие накланяне, гамаши за фитнес зала за жени с висока талия С нашите универсални комплексни женски гамаши ви ще се чувстват удобно в никакъв случай.Спортни гамаши за жени, идеални за всеки използване благодарение на своите превъзходни материали и универсалност.ПРЕДИМСТВА ・Спортни панталони с контрол на корема за жени ・Антицелулитни гамаши за йога за жени ・Компресия активни гамаши ・Гамаши за тренировки за жени с джобове ・Женски гамаши в съвременния разговорния стил с контрол на корема ・послеродовые гамаши за жени след раждане ・гамаши с висока засаждане ・Универсални панталони за йога за жени ・Гамаши от здрав материал, ликра за жените Ни плътни гамаши за жени с контрол на корема е да седят; ние сме сигурни, те просто ще се зарадват.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини