• New
GFDFD Шоу на дрехи за изпълнения на Женски костюм Конкурс по Ориенталски танци Костюми за танц на Корема (Цвят: синьо Размер: Един размер)

GFDFD Шоу на дрехи за изпълнения на Женски костюм Конкурс по Ориенталски танци Костюми за танц на Корема (Цвят: синьо Размер:

Оценка на продукта:
BGN 36.63

Сума
В магазина

Облекло за изказвания, дрехи за конкурса по източно танца сред жените, облекла за танц на коремаЕтикети подчертават вашата красота, повишават вашия темперамент и да ви направи по-нежна и красива. Внимателно майсторство на изработка, удобство в чорап ви правят по-красиви и секси, най-ярка и по-освободена в тълпата.Този костюм и ще се превърне в идеален подарък за вашия любим човек, тъй като този танц костюм стилен, забавен и хубав, че го прави по-млади и енергични. подходящ за жени и момичета на всяка възраст.Той е подходящ за много прекрасни поводи като плажни забавления, всекидневният живот, танцови партита и т. идеален за сценични изпълнения или като празнични костюми за Коледа, Нова година и т. Дрехи за изказвания, дрехи за женските състезания в източната част на танца на корема.Етикети подчертават вашата красота, повишават вашия темперамент и да ви направи по-нежна и красива. Внимателно майсторство на изработка, удобство в чорап ви правят по-красиви и секси, най-ярка и по-освободена в тълпата.Този костюм и ще се превърне в идеален подарък за вашия любим човек, тъй като този танц костюм стилен, забавен и хубав, че го прави по-млади и енергични. подходящ за жени и момичета на всяка възраст.Той е подходящ за много прекрасни поводи като плажни забавления, всекидневният живот, танцови партита и т. идеален за сценични изпълнения или като празнични костюми за Коледа, Нова година и т. Дрехи за изказвания, дрехи за женските състезания в източната част на танца на корема.Етикети подчертават вашата красота, повишават вашия темперамент и да ви направи по-нежна и красива. Внимателно майсторство на изработка, удобство в чорап ви правят по-красиви и секси, най-ярка и по-освободена в тълпата.Този костюм и ще се превърне в идеален подарък за вашия любим човек, тъй като този танц костюм стилен, забавен и хубав, че го прави по-млади и енергични. подходящ за жени и момичета на всяка възраст.Той е подходящ за много прекрасни поводи като плажни забавления, всекидневният живот, танцови партита и т.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини