• New
ZNYUNE/Балетное Рокля-Пакетче с Пола за момичета, Танцово Трика за Деца от 3-8 Години

ZNYUNE/Балетное Рокля-Пакетче с Пола за момичета, Танцово Трика за Деца от 3-8 Години

Оценка на продукта:
BGN 8.49

Сума
В магазина

90% памук, 10% ликраИздърпайте закопчалка.Дръж се да изсъхне мек почистващ препарат.
♥ Уникален дизайн, елегантен силует от мека окото на тюл, подходящ за танци и балет за момичета. всичко това прави вашите момичета по-красиви и очарователни.
♥ Памучен плат притежава отлична еластичност и восстанавливаемостью, така че трика за балет танци осигурява максимален обхват и движения, демонстрирайки естествената форма.
♥ Мек и удобен материал с сетчатыми вложки-горе, за да го направи по-дышащим, трика за момичета за балетни танци с отлично качество, лесно, удобно в чорап и много сладко.
♥ Танцови облекла-трика, предназначена само за тренировки по балетным танци, изпити или използването на сцената.
♥ Подходящ за занимания с танци, гимнастика упражнения, тренировки, сценични изяви или ежедневието.Детски танцов балетные трика за момичета ZNYUNE / Балетное Рокля без Ръкави за момичета, Трика за танци ♥♥ Характеристики : ★ 90% памук, 10% ликра. ★ Доставка : доставено, е 2-7 дни. ★ Специално проектиран за любителите на танци и балет. ★ Мек и удобен материал, нов дизайн, сладък модел под формата на снежинки. ★ Тюлевый деколте, елегантен и дышащее трика, подходяща за занимания с балет за момичета. ★ Това е рокля-трика за балет "Снежинки" ще се превърне в чудесен подарък за предстоящия училищен сезон, рожден Ден, Коледа или Нова година. ★ Препоръчва се ръчно пране в хладка вода с мек препарат за почистване, сушене, без белина и ютия.Транспортирането може да доведе до това, че продуктът ще бъде неравен, ще се възстанови след измиване. ★ Моля, прочетете внимателно инструкциите на снимката за това, как можете да получите правилния размер. ♥♥ Причина за избора ни : 1, Компания за доставки на професионална танцова дрехи с над 10-годишен опит. 2, имаме професионални дизайнери и бански костюми за балет танци, квалифицирани работници и зрели производствени линии.Интеграция на фабрика за търговия. 3, Престижно, качествени и удобни дрехи.Отлична изработка, висококачествени тъкани, модерен стил и добро обслужване на клиенти 4.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини