• New
Стръмни Пръстени за Мъже, Пръстен на Пръста си със Сърце, Пръстен за Полагане на Пръстена на Пръста си Пръстен с Опалом, Пръстен с Опалом, Френското Пръстен със Сърц?

Стръмни Пръстени за Мъже, Пръстен на Пръста си със Сърце, Пръстен за Полагане на Пръстена на Пръста си Пръстен с Опалом, Пръстен

Оценка на продукта:
BGN 5.74

Сума
В магазина

Пенливи, Ефектен Стил Ще Добави Цветове На Вашето ЗаедноПоради различни разпоредби на изображението цвят може да се различават по цвят, моля, разберете.Декорирайте кутия за бижута и ще се открояват Всеки ден.Поради ръчно измерване, моля, се допуска малки грешки, моля, уверете се, че не възразявате срещу предварителна заявка.Поради ръчно измерване са възможни малки грешки, моля, уверете се, че не се интересуваме поръчка преди. размер : показва лъскава, ефектен стил добавя цвят на вашето заедно.Материал : мед Декорирайте кутия за бижута и наблегнете върху теб всеки ден. подарък за дами и момичета, подходящ за танци, срещи, Коледа, партита, рождени дни, годишнини, деня на майката, деня на Св. Валентин и ежедневието.Изразете любовта си, НА Деня на майката, на парти по случай рожден Ден, свети Валентин, сватба, участието, годишнина, празник, писма или други специални случаи.ПОДХОДЯЩ за всеки ПОВОД : Добро пръстен 1x не ви дразни, лесно, сладко и женственное.Изразете вашата любов към себе си, на своята сестра, майка, приятелка, жена си или на другите роднини.Поради различни разпоредби на изображението цвят може да се различават по цвят, моля, разберете.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини