• New
Operitacx 3 Опаковки Хартиени Рамки за снимки Банер Снимка Дисплей с телбод, кламери, Хартия Рамки за снимки Банер Снимка Банер с кламери Книжен фото рамка Рамка за сним?

Operitacx 3 Опаковки Хартиени Рамки за снимки Банер Снимка Дисплей с телбод, кламери, Хартия Рамки за снимки Банер

Оценка на продукта:
BGN 1.33

Сума
В магазина

Военно делоФОТОРАМКА С КЛИП - подвешивается на тавана, на масата, на балкона или в клоните на дърво, на празнично парти, парти по случай рожден ден или друг специален тематични парти.РАМКИ ЗА КАРТИНИ - Можете да ги обесим на стени, дръжки на врати, прозорци, градински площи.ПОКАЗВАНЕ на СНИМКИ в РЕДОВЕ - идеален за показване на снимките, те могат да се съхраняват под формата на серийни снимки.ВИСЯЩИ РАМКИ ЗА КАРТИНИ - те могат да се виси на стени, прозорци, вътрешен двор, вратите, градински парцели или се използват за украса на класните стаи.ОКАЧЕН титуляр за снимки - можете да освети стаята и придават индивидуалност на тази фоторамке.Пратката включва 30 x рамки за снимки, 30 x скоби, 3 x веревокописание на продукт : рамка за снимки със собствените си ръце 1 виж Рамка за снимки - идеално за показване на снимките, те могат да се съхраняват в поредица от снимки.висящи рамки за снимки - Материал : хартия.гирлянди за фото - дисплей - Размер : прибл. гирлянди за фото-дисплеи -те могат да се виси на стени, прозорци, вътрешен двор, вратите, градински зони или се използват за украса на павилионите. Функция рамка за снимки от крафт-хартия - Цвят : бял. банер за снимки на рожден ден 1x9. окачен титуляр за снимки, Предназначени за показване на специални или запомнящите се моменти. производство на хартиени рамки за снимки, някои творчески дейности и декорация на художествени проекти. хартиена рамка за снимки за партита-подвешивается на тавана на масата, балкон или в клоните на дърветата, на фестивальную парти, парти по случай рождения ден или какъвто и да е друга специална тематична парти. фоторамка с струнен светлина ще даде стая индивидуален подход с помощта на този комплект окачване на рамки. - С мини-прищепками и конец за етикети, лесно прикрепете тези рамки. - Залепете върху него ценни снимки, за да украсят стаята и да повдигне настроението на приятелите си и близките си.Това е ексцентричен, артистичен начин да покажете на любимите си снимки и произведения на изкуството.

Основни свойства

Избор на купувачи

Домашен 4-Полочный Стелажи за тръби в Селски стил, Метална Декоративна Акцентная Стенни лавица за книги за домашно или Офис Организатор,

BGN 11.01

Увеличете всяко офисно или жилищно пространство в индустриален стил с помощта на тази стенните рафтове

Новини