• New
Dalax - Двойка Делфини, С led подсветка, Искрящи, Променящи Цвета, Домашен Декоративен Интериор за Спални, Подарък За Рожден Ден, За Късмет, Морски живот, Снежна Топка, Фи?

Dalax - Двойка Делфини, С led подсветка, Искрящи, Променящи Цвета, Домашен Декоративен Интериор за Спални, Подарък За Рожден

Оценка на продукта:
BGN 1.33

Сума
В магазина

☑УКРАСА с делфини : са Изработени от акрил, привличащи вниманието на пенливи подробен коледна украса с led светлиниСимвол на защита, надежда и ръководство от древни времена, както и той се смята за добра поличба и велик символ на късмет. ☑ УНИКАЛНА ИДЕЯ за ПОДАРЪК : Добре, за да представи на някой специален подарък за нова година, Коледа, рожден ден и друг специален ден.Дайте това на майка, баба, сестра, леля и / или приятели.Тя може да се използва като един незабравим подарък за спомен за един специален приятел или член на семейството. ☑ДЕКОРАТИВНО ПРИЛОЖЕНИЕ : ще се Превърне в чудесен аксесоар за всеки коледен празничен декор.Преподнесите като подарък или да настроите като основен елемент на плотове, рафтове или декориране на прозореца.Също така се смята, че има статуя на делфините у дома - това е символ на защита и престой на правилния път към целта. ☑ Прекрасен дизайн : подробни фигурка и чудесен коллекционный декорация за хол, спалня, къща, офис.Делфините си чудесен приятел, помощник и водач. ☑ Размер : Височина 11 см и ширина 4,5 инча.Нов и подобрен дизайн с електрически люк (в комплекта са включени метров USB кабел) и акумулаторна батерия (необходими са 3 батерии тип ААА, но в комплекта не са включени) с двойно управление за включване с автоматичен таймер за 6 часа.След шест часа той ще бъде изключен от 18 часа. ☑УКРАСА с делфини : са Изработени от акрил, привличащи вниманието на пенливи подробен коледна украса с led светлини.Символ на защита, надежда и ръководство от древни времена, както и той се смята за добра поличба и велик символ на късмет. ☑ УНИКАЛНА ИДЕЯ за ПОДАРЪК : Добре, за да представи на някой специален подарък за нова година, Коледа, рожден ден и друг специален ден.Дайте това на майка, баба, сестра, леля и / или приятели.Тя може да се използва като един незабравим подарък за спомен за един специален приятел или член на семейството. ☑ДЕКОРАТИВНО ПРИЛОЖЕНИЕ : ще се Превърне в чудесен аксесоар за всеки коледен празничен декор.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини