• New
DOITOOL Цветна Кутия За Съхранение на Бижута Творчески Калъф За Бонбони Малък Калъф за Украшения Стилна Кутия за Закуски, за Дома Магазин за Практичните Кухненски Съд?

DOITOOL Цветна Кутия За Съхранение на Бижута Творчески Калъф За Бонбони Малък Калъф за Украшения Стилна Кутия за Закуски,

Оценка на продукта:
BGN 1.33

Сума
В магазина

Елегантен дизайн и изящна изработка изработка го правят по-привлекателенТой има малък обем, не заемат твърде много място и можете да го сложите в чекмеджето или гардероба. приятен подарък за момичета и жени, те много се радвате.Изработен е от материал, много траен и практично за използване.Идеален за съхранение на обици, пръстени, мъниста и други мини-стоки.Описание Тази ковчег за бижута направена от материал фина работа.С елегантен дизайн, креативен и практичен, идеално за съхранение на дребни украшения, бижута и т., Атрактивен външен вид, предпазва бижута от прах и драскотини и е удобно и напълно отговаря на вашите нужди.Характеристики - Цвят : както е показано на фигурата. - Материал : Стъкло. - Размер : 10, 5x10, 5x14 виж - Произведен от материал, много траен и практично за използване. - Той има малък обем, не заемат твърде много място и можете да го сложите в чекмеджето или гардероба. - Идеален за съхранение на обици, пръстени, мъниста и други мини-стоки. - Елегантен дизайн и изящна изработка изработка го правят по-привлекателен. - хубав подарък за момичета и жени, те много се радвате.Пакетът включва 1 x кутия за бижута.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини