• New
Поставка за чадъри, Квадратна Дизайнерска Поставка за чадъри, Двойна конструкция за съхранение, с куки, Голям капацитет, Подходящи за входни коридори домашен офис ?

Поставка за чадъри, Квадратна Дизайнерска Поставка за чадъри, Двойна конструкция за съхранение, с куки, Голям

Оценка на продукта:
BGN 148.67

Сума
В магазина

Държач за чадър Стилен и семпъл на външен вид, дебел железен материал, не е лесно ръжда и деформиранаДвухслойное склад, голям капацитет, с куки, ви позволява да поставите няколко чадъри, без да се преобърне.Отдолу има достатъчно място за задържане на вода и предотвратяване на разливи и течове на пода или на килими. Държач за чадър може да се използва в хотели, домове, офиси, голф игрища, ресторанти и т., Но също така и за стикове за голф, като притежател за растенията, бастуни, декоративен аксесоар и т. Всичко може да бъде добре организирано, чисто и ще ви създаде опрятную условия за живот.Държач за чадър Стилен и семпъл на външен вид, дебел железен материал, не е лесно ръжда и деформирана.Двухслойное склад, голям капацитет, с куки, ви позволява да поставите няколко чадъри, без да се преобърне.Отдолу има достатъчно място за задържане на вода и предотвратяване на разливи и течове на пода или на килими. Държач за чадър може да се използва в хотели, домове, офиси, голф игрища, ресторанти и т., Но също така и за стикове за голф, като притежател за растенията, бастуни, декоративен аксесоар и т. Всичко може да бъде добре организирано, чисто и ще ви създаде опрятную условия за живот.Мисля, че вашето удовлетворение - това е нашето Най-Голямо желание.Ако Имате някакви въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас, ние ще Ви отговорим в рамките на 24 часа.Цвят : черен, бял Материал : желязо Размер на продукта : 20x40x60 см/30x30x60 см/20x40x109 cm Тегло на продукта : 3 кг съдържание на Пакета : 1 Х поставка за чадър Забележка : Моля, се допуска отклонение 0-1 инч от ръчно измерване.Благодарим Ви за разбирането.Този продукт съдържа само поставка за чадъри и не съдържа други аксесоари.Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете Истински като Стандарт.

Основни свойства

Избор на купувачи

Контейнер за съхранение INOOMP Дървена Кошница За Съхранение Играчка Любопитни факти Кошница За съхранение на Козметика и Декоративна

BGN 12.69

Дървена кошница за съхранение на играчки, всяка всячины, козметика, кошница за съхранение, мултифункцио

Новини