• New
Фотостена DLVKHKL - Набор от Рамки за снимки ДЪРВОТО се СРЕЩА С ЦВЯТ на Рамка за Миксиране от Стената на галерията с Извънбордов шаблон, Фотоматрицы (Цвят: E)

Фотостена DLVKHKL - Набор от Рамки за снимки ДЪРВОТО се СРЕЩА С ЦВЯТ на Рамка за Миксиране от Стената на галерията с Извънбордов

Оценка на продукта:
BGN 33.43

Сума
В магазина

Материал полимер ◆ предимствата са : опазване на околната среда, не е лесно , повърхностен блясък, липса на мирис, лесен за инсталиране ◆ Заета площ стени : 103*58 виж Плексиглас висока степен на прозрачност, добре видимо, не травмирует ръка. ◆ 9 рамки ще бъдат чудесно допълнение към декора на вашия дом.Запазете най-добрите моменти, виждам го всеки ден, настроението ви ще е много приятно. ◆ Приложимо към стената на коридора на дома, спалня, всекидневна, ресторант, бар. ◆ Можете да замените свои снимки, декоративна рамка, произволно. Материал полимер ◆ предимствата са : опазване на околната среда, не е лесно , повърхностен блясък, липса на мирис, лесен за инсталиране. ◆ Заета площ стени : 103*58 виж Плексиглас висока степен на прозрачност, добре видимо, не травмирует ръка. ◆ 9 рамки ще бъдат чудесно допълнение към декора на вашия дом.Запазете най-добрите моменти, виждам го всеки ден, настроението ви ще е много приятно. ◆ Приложимо към стената на коридора на дома, спалня, всекидневна, ресторант, бар. ◆ Можете да замените свои снимки, декоративна рамка, произволно. ● Име : фотостена ● Начин на инсталация : без инсталиране на пирон.●Материал : PS ● Размер на стени : 103 * 58 виж ● Брой рамки за снимки : 9 ● Характеристики : Красиви стикери за стена, за дома или офиса, могат да придадат на стаята си нов външен вид и създаване на очарователна атмосфера.●Подходящ за дневни, детски, спални, детски градини, офиси, спални или хотели.●Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас и ние ще се свържем с вас възможно най-скоро.Благодаря ви, че дойдохте, пожелавам ви успешни покупки!Рамка за стенен дисплей с паметта подходящ за различни случаи, за вашата дневна, баня, спални и т., за декорация на стените на всекидневната, която може да се окачи хоризонтално или вертикално на стената или галерия.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини