• New
Jaugufiy Смола Мультяшная Скулптура на Елен с Чекмедже За Съхранение, Фигурка на Животно, Тава За Съхранение, Декор, Статуя, табла, Ключове, Разни за Дома, Подарък (Син)

Jaugufiy Смола Мультяшная Скулптура на Елен с Чекмедже За Съхранение, Фигурка на Животно, Тава За Съхранение, Декор, Статуя,

Оценка на продукта:
BGN 8.35

Сума
В магазина

[Декорация на дома] Симпатичен cartoony вид елен, ярки цветове, доставена на работна маса - красива украса [Тава за съхранение] С 16-сантиметровым чекмедже в него може да се съхранява всякаква всячину, като ключове, очила, бижута и т. [Многофункционален] Това е едновременно и украса, и средство за съхранение.Тя може да се поставят в коридора за съхранение на ключове, в хола за съхранение на ядки, бонбони и т., както и в спалнята за съхранение на мобилни телефони, часовници, очила и т. [Материал и размер] е Изработен от смола материал, размер : 8 см х 19 см х 23 виж [Чудесен подарък] Тази изключително практични и красива статуетка за съхранение ще се превърне в чудесен подарък за рождения ден и преместване в нов дом. [Декорация на дома] Симпатичен cartoony вид елен, ярки цветове, доставена на работна маса - красива украса. [Тава за съхранение] С 16-сантиметровым чекмедже в него може да се съхранява всякаква всячину, като ключове, очила, бижута и т. [Многофункционален] Това е едновременно и украса, и средство за съхранение.Тя може да се поставят в коридора за съхранение на ключове, в хола за съхранение на ядки, бонбони и т., както и в спалнята за съхранение на мобилни телефони, часовници, очила и т. [Материал и размер] е Изработен от смола материал, размер : 8 см х 19 см х 23 виж [Чудесен подарък] Тази изключително практични и красива статуетка за съхранение ще се превърне в чудесен подарък за рождения ден и преместване в нов дом.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини