• New
Декор за Диференцирани на Тавата за Свети Валентин, 5 Бр., Дървена Венец от Перли за Украса за Св. Валентин, Дървени Плакети за Фермерска къща за Украса за Св. Валенти?

Декор за Диференцирани на Тавата за Свети Валентин, 5 Бр., Дървена Венец от Перли за Украса за Св. Валентин, Дървени Плакети

Оценка на продукта:
BGN 3.33

Сума
В магазина

Дървен декор за Ден на Свети Валентин - Вие ще получите 5 дървени знаци : мини-дъска за рязане бяла дъска, любов, кафеена чаша, Купидона и венец от мъниста за камионОрнаменти от червено, розово и бяло дърво ще направят Денят на Свети Валентин е по-пъстър!.Висококачествени материали - Нашите дървени плакети на Свети Валентин с ясна печат и живи цветове, изработени от качествен дървен материал, дебели и здрави, могат да се използват в продължение на дълго време.Правилния размер - мини-дъска за рязане 5,9x3,6 инча, любов 1,9x6,7 инча, кафеена чаша 4,7x3,6 инча, Купидон 4,7x4,7 инча, дължина гирлянди от мъниста за камион от 20 инча.Те могат да бъдат добре показвани навсякъде.Страхотна идея за подарък - Тези сладки и нежни дървени орнаменти ще станат чудесна украса на дома за Деня на Св. Валентин, както и добри празнични подаръци за семейството, приятелите и колегите си.Украсете навсякъде и е Идеално за декорация за дома за Свети Валентин за диференцирани декор на тавата, плот, рафт, камина, кухня и на всяко друго място, което ви харесва.Тези красиви предмети ще запълни вашия дом атмосфера на празника!.Дървен декор за Ден на Свети Валентин - Вие ще получите 5 дървени знаци : мини-дъска за рязане бяла дъска, любов, кафеена чаша, Купидона и венец от мъниста за камион.Орнаменти от червено, розово и бяло дърво ще направят Денят на Свети Валентин е по-пъстър!.Висококачествени материали - Нашите дървени плакети на Свети Валентин с ясна печат и живи цветове, изработени от качествен дървен материал, дебели и здрави, могат да се използват в продължение на дълго време.Правилния размер - мини-дъска за рязане 5,9x3,6 инча, любов 1,9x6,7 инча, кафеена чаша 4,7x3,6 инча, Купидон 4,7x4,7 инча, дължина гирлянди от мъниста за камион от 20 инча.Те могат да бъдат добре показвани навсякъде.Страхотна идея за подарък - Тези сладки и нежни дървени орнаменти ще станат чудесна украса на дома за Деня на Св. Валентин, както и добри празнични подаръци за семейството, приятелите и колегите си.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини