• New
Нова дървена Табела 8x12 См Врата Табела Забавна Готварска Цитат в селски стил Мръсна кухня-знак за Щастливи семейства Знак Декор на Верандата Подвесная Дървени Сте?

Нова дървена Табела 8x12 См Врата Табела Забавна Готварска Цитат в селски стил Мръсна кухня-знак за Щастливи семейства Знак Декор

Оценка на продукта:
BGN 0.33

Сума
В магазина

- Изработен от висококачествени дървени дъски с дебелина и твърдост, му е лесно да се повреди, и той може да бъде преработен, многоразов и се използва в продължение на дълго време - Всяка дървена табела с размери около 12 x 8 инча (20x30 см), има 2 дупки за пробиване, лесно подвешивается, поставя, лесно и удобно вешается на стената или вратата. Г идеален като стенни рисунки и добавя малко хумор в живота си.Дървена табела в селски стил и забавен съдържание ще ви накарат да рассмеяться и ще остави дълбоки спомени у вашите гости. Ü можете също да Поднесе подарък на Вашия Любим човек, Приятел, Семейство, Роднини И приятелки.Чудесен перфектен подарък за нов дом, подарък за нов дом, коледни подаръци, подаръци за Деня на благодарността, за най-добрия си приятел, сестри, приятелки, за да се покаже колко важни са те за вас и вашата благодарност към вашите приятели. - От Шамари до Плакат Голям размер.Че сте си Избрали.Малко Може да се носи с себе си, а Голяма Може да се украсят Своя Отделна стая.Ако ви е удобно, Можете да се Разбърква с пръсти, за да получите задоволителен преглед.И накрая, пожелавам Ви Щастлив Живот!. - Изработен от висококачествени дървени дъски с дебелина и твърдост, му е лесно да се повреди, и той може да бъде преработен, многоразов и се използва в продължение на дълго време. - Всяка дървена табела с размери около 12 x 8 инча (20x30 см), има 2 дупки за пробиване, лесно подвешивается, поставя, лесно и удобно вешается на стената или вратата. Г идеален като стенни рисунки и добавя малко хумор в живота си.Дървена табела в селски стил и забавен съдържание ще ви накарат да рассмеяться и ще остави дълбоки спомени у вашите гости. Ü можете също да Поднесе подарък на Вашия Любим човек, Приятел, Семейство, Роднини И приятелки.Чудесен перфектен подарък за нов дом, подарък за нов дом, коледни подаръци, подаръци за Деня на благодарността, за най-добрия си приятел, сестри, приятелки, за да се покаже колко важни са те за вас и вашата благодарност към вашите приятели.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини