• New
NYKCPJMW Монтиране на Гнездото за Прикуривания Цигари Търговски Пепелник Монтиране на Външно Отделение за Цигари Тежкотоварни Пепелник, Стенни Пепелник От Неръждаем?

NYKCPJMW Монтиране на Гнездото за Прикуривания Цигари Търговски Пепелник Монтиране на Външно Отделение за Цигари Тежкотоварни

Оценка на продукта:
BGN 0.67

Сума
В магазина

✎Стенни пепелник крие всичко се хвърля фасове, оставяйки чисто пространство и помага за намаляване на миризмата Цилиндър пепелници ✎монтирани на стената на открито, Широко използван в търговската мрежа от пешеходни улици, жилищни райони вили и хотели. ✎Улични пепелници за цигари с красив и уникален дизайн, подходящ за околната среда, могат да се използват като украса. ✎Стенни пепелник външна Подходящ както за интериор, така и за външна декорация. ✎Изработена от устойчив материал, пепелник здрава и антикорозионна за трайност, а също и негорючая, за да ви предпази от скрити опасности. ✎Стенни пепелник крие всичко се хвърля фасове, оставяйки чисто пространство и помага за намаляване на миризмата. Цилиндър пепелници ✎монтирани на стената на открито, Широко използван в търговската мрежа от пешеходни улици, жилищни райони вили и хотели. ✎Улични пепелници за цигари с красив и уникален дизайн, подходящ за околната среда, могат да се използват като украса. ✎Стенни пепелник външна Подходящ както за интериор, така и за външна декорация. ✎Изработена от устойчив материал, пепелник здрава и антикорозионна за трайност, а също и негорючая, за да ви предпази от скрити опасности.Монтиране на външния контейнер за бъчви от неръждаема стомана, устойчив, сигурен, красив, противоугонный, здрав и т. по-Голям капацитет, побира около 500 бъчви.Стенни пепелник * 1 Моля, обърнете внимание, че : 1. Поради различни методи за измерване на отклонение от 1-3 см е нормално. Поради различни ъгли на заснемане и светлинни ефекти реалните цветове може да се различават леко от снимките, но това е нормално.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини