• New
Teerwere Плаващ шелф Монтиране на стена Над тоалетна Рафтове за съхранение на Рафтовете Органайзер за Баня с закачалка за кърпи Подвесная Стенни рама Въртящи рафтове ?

Teerwere Плаващ шелф Монтиране на стена Над тоалетна Рафтове за съхранение на Рафтовете Органайзер за Баня с закачалка за

Оценка на продукта:
BGN 11.53

Сума
В магазина

Компактни плаващи рафтове : Проектирани, функционални рафтове разширяване на пространството за съхранение, показват вашите растения в саксии, свещи, рамки за снимки, козметика или други декорации, които висят по ъглите и ефективно използват ъгловото пространствоНие избираме по-дебели изкуствени дъски, на повърхността на което е гладка, фина текстура на дърво придава усещане за качество, добре издържа на натоварването и трайна.Поддръжка : ако имате някакви съмнения, моля, свържете се с нас, ние ще ви отговорим възможно най-скоро.Многоцелеви : баня, тоалетна, балкон, може да бъде поставен навсякъде, удобно и практично, независимо от това къде ще го поставите, украсете дома си. Размер : 50 x 30 x 167 виж Компактни плаващи рафтове : Проектирани, функционални рафтове разширяване на пространството за съхранение, показват вашите растения в саксии, свещи, рамки за снимки, козметика или други декорации, които висят по ъглите и ефективно използват ъгловото пространство.Ние избираме по-дебели изкуствени дъски, на повърхността на което е гладка, фина текстура на дърво придава усещане за качество, добре издържа на натоварването и трайна.Поддръжка : ако имате някакви съмнения, моля, свържете се с нас, ние ще ви отговорим възможно най-скоро.Многоцелеви : баня, тоалетна, балкон, може да бъде поставен навсякъде, удобно и практично, независимо от това къде ще го поставите, разкрасяване на вашият дом. Размер : 50 x 30 x 167 виж ТОПЛО ПРЕДЛОЖЕНИЕ1. Поради влиянието на осветление и разделителна способност на изображението и съоръжения, може да има незначителни цветови аберация. При ръчно измерване на възможни са малки отклонения в размера, моля, в естествена форма. Забележка : в Целия реквизит за снимки не са включени в комплекта. Размер : 50x30x167 виж Материал : стомана, дърво Цвят : черен, бял Съдържание на опаковката : 1 х рафтове за съхранение.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини