• New
EYHLKM 2 бр. Изискан и Характерна порцеланова чаша с изображение на Златния Благоприятен Дракон и цветове Дълголетие (Цвят: A, размер: 12x7 см)

EYHLKM 2 бр. Изискан и Характерна порцеланова чаша с изображение на Златния Благоприятен Дракон и цветове Дълголетие

Оценка на продукта:
BGN 3.33

Сума
В магазина

Изработени от керамичен материал, лесен за почистванеИдеален размер за вас, така че в тях винаги е удобно любимите си ястия и специалитети.Здрав и който се страхува да не повреди, може да се пере ръчно в хладка сапунена вода и се изсушава на въздуха.Подходящ за студените или топли ястия, зърнени храни, плодове и т. е Подходящ за бюфет или ресторант, насладете се на всички любимите си ястия.Изработени от керамичен материал, лесен за почистване.Идеален размер за вас, така че в тях винаги е удобно любимите си ястия и специалитети.Здрав и който се страхува да не повреди, може да се пере ръчно в хладка сапунена вода и се изсушава на въздуха.Подходящ за студените или топли ястия, зърнени храни, плодове и т. е Подходящ за бюфет или ресторант, насладете се на всички любимите си ястия.Функция : Произведен от керамичен материал, лесен за почистване.Идеален размер за вас, така че в тях винаги е удобно любимите си ястия и специалитети.Здрав и който се страхува да не повреди, може да се пере ръчно в хладка сапунена вода и се изсушава на въздуха.Подходящ за студените или топли ястия, зърнени храни, плодове и т. е Подходящ за бюфет или ресторант, насладете се на всички любимите си ястия.Материал : керамика, эмальразмер : 12x7 смцвет : Опаковъчен лист : 2 * купа Забележки : 1. Поради ръчно измерване, моля, допуска се толеранс от 1-2 виж Благодарим ви за разбирането. Монитор е калибриран и цвета на обекта, показан на снимката, може да се различават малко от реалните продукти.Моля, обърнете се към самия продукт.Поради разлика в отразяването на снимане и всеки дисплея.Ще се наблюдава различна степен на хроматичната аберация.В зависимост от самия продукт.

Основни свойства

Избор на купувачи

YFQHDD Музикална Ковчег В формата на Сърце във Формата На Сърце Балетната Момиче на Музикалната Ковчег с Ръчно управление с Пластмасов

BGN 46.23

Защита на околната среда, изящна изработка и приятна музикаУкраса за дома, колекция от произведения на �

Новини