• New
SHAPERME 10 бр. Златно Сърце във Формата На Звезда Снимка на Притежателя, Подложки Номер на Масата Притежателите на Място на Карти Хартия Меню Офис Вечерни Скоби за Сват?

SHAPERME 10 бр. Златно Сърце във Формата На Звезда Снимка на Притежателя, Подложки Номер на Масата Притежателите на Място

Оценка на продукта:
BGN 1.00

Сума
В магазина

5 Достъпна в няколко цвята : Има три цвята : розово злато, позлатени, сребърни и два стила : единият-любовен стил, друг -през цялата стил, можете да изберете подходящия продукт в съответствие с вашите нужди. Елегантен и прост : Мини държач за снимки е снабден с прости, но специално разработени скоби, същите като тези красиви пера на опашката на пауна.Дори и с прост дизайн титуляр за снимки на бюрото все още може надеждно да задържите вашите картички / снимки / бележки. Качеството и красотата на : Притежателите на настолни стаи са изработени от висококачествена стоманена тел и покритие лесно се деформират или выцветать, корпус лека и стабилна.Блестяща златна тапицерия изглежда сладък и очарователен.Класически вид може да се комбинира с различни малки карти за настаняване. Подходящ размер : височина 8,5 см, диаметър на основата 4 см.Подходящ за всеки декор на масата, - хубавото качество в съчетание с една проста функция може наистина да се подобри поднасянето на бюрото си. Широко приложение : Може да се използва като десктоп притежателите на номера, вписан на притежателите на таблици, притежатели на изображения за централните елементи, притежателите на карти за партита и фотодержателей за маси.Идеална за сватби, партита, юбилей, вечеря, рожден ден, офис, ежедневна употреба, душата на дете и т. Достъпна в няколко цвята : Има три цвята : розово злато, позлатени, сребърни и два стила : единият-любовен стил, друг -през цялата стил, можете да изберете подходящия продукт в съответствие с вашите нужди. Елегантен и прост : Мини държач за снимки е снабден с прости, но специално разработени скоби, същите като тези красиви пера на опашката на пауна.Дори и с прост дизайн титуляр за снимки на бюрото все още може надеждно да задържите вашите картички / снимки / бележки. Качеството и красотата на : Притежателите на настолни стаи са изработени от висококачествена стоманена тел и покритие лесно се деформират или выцветать, корпус лека и стабилна.Блестяща златна тапицерия изглежда сладък и очарователен.Класически вид може да се комбинира с различни малки карти за настаняване. Подходящ размер : височина 8,5 см, диаметър на основата 4 см.Подходящ за всеки декор на масата, - хубавото качество в съчетание с една проста функция може наистина да се подобри поднасянето на бюрото си.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини