• New
Стенни полк от ковано желязо Vifemify Триъгълна полици за съхранение на Безопасна и Полезна Трайно се Използва за декорация на хола и спалните.

Стенни полк от ковано желязо Vifemify Триъгълна полици за съхранение на Безопасна и Полезна Трайно се Използва

Оценка на продукта:
BGN 2.00

Сума
В магазина

Срок на съхранение от ковано желязо, чиста и полезна, е здрава и трайна, устойчива на износване, лесно е деформиранВисококачествена технология за заваряване, стабилна структура и дълъг експлоатационен живот.Могат да се настанят фото рамки, саксии за цветя, декор обекти и т. Повърхност е покрита с покритие, лесна, красива и устойчив на корозия.Използва се за съхранение на различни предмети, широко се използва в дневни, спални и бани.Срок на съхранение от ковано желязо, чиста и полезна, е здрава и трайна, устойчива на износване, лесно е деформиран.Висококачествена технология за заваряване, стабилна структура и дълъг експлоатационен живот.Могат да се настанят фото рамки, саксии за цветя, декор обекти и т. Повърхност е покрита с покритие, лесна, красива и устойчив на корозия.Използва се за съхранение на различни предмети, широко се използва в дневни, спални и бани.Характеристики : срок на съхранение от ковано желязо, екологично чиста и здравословна, здрав и дълъг живот, устойчив за носене, лесно е деформиран.Висококачествена технология за заваряване, стабилна структура и дълъг експлоатационен живот.Могат да се настанят фото рамки, саксии за цветя, декор обекти и т. Повърхност е покрита с покритие, лесна, красива и устойчив на корозия.Използва се за съхранение на различни предмети, широко се използва в дневни, спални и бани.Ако имате някакви въпроси при получаване на нашите продукти, моля, свържете се с нас по имейл, и ние ще се свържем с вас възможно най-скоро.Параметри : Тип на продукта : Стенни полк Материал : Дърво + желязо Тегло : прибл. 770 g/27,2 грама Размер : приблизително 35x39x12 см/13,8x15,4x4,7 Начин на инсталация : окачен съдържание на Пакета : 1 х стенни полк Забележка : 1. Допуска се отклонение 0-1 инч от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Основни свойства

Item Type:
Wall Shelf
Material:
Wood + Iron
Weight:
Approx. 770g / 27.2oz
Size:
Approx. 35x39x12cm / 13.8x15.4x4.7in
Installation Method:
Hanging
Package List:
1 x Wall Shelf
Note:
1.Please allow 0‑1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding.2.Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.

Избор на купувачи

Дръжки от Лагерного Стъкло Калинка Фон Кристални Дръжки Кръгли Дръжки за Шкафа Цветен Печат Дръжки За Чекмеджета Дръжки за Домашен

BGN 1.67

Ръчна работамат : Има 4 дръжки, всичко е ръчна изработка и качество на изработка е много коваренТе са нап�

Новини