• New
STOBOK 6 бр. Папка за сметки, Папката За Снимки, декорация за Маса в Селски Стил, декорация за Сватбена Маса, Поставка за Мольберта, Скоба за водене на Бележки, Държач за ?

STOBOK 6 бр. Папка за сметки, Папката За Снимки, декорация за Маса в Селски Стил, декорация за Сватбена Маса, Поставка за

Оценка на продукта:
BGN 5.09

Сума
В магазина

Тенис на притежателя за снимки -просто, но практично, подходящи за дома, офиса, училището Метален настолен титуляр за снимки - Произведен от траен и практически материал за продължителна употреба.Скоба ЗА ТЕЛ с УЧАСТИЕТО на - е Изработен от висококачествен материал, за трайно и устойчиво използване.ДЪРВЕНИ щипки за бележки - Идеални за съхранение на бележки, изображения, снимки, хартия, именни карти, визитниц Може да стане практичен подарък за вашите приятели или семейство, те го искат.Тенис на притежателя за снимки -просто, но практично, подходящи за дома, офиса, училището. Метален настолен титуляр за снимки - Произведен от траен и практически материал за продължителна употреба.Скоба ЗА ТЕЛ с УЧАСТИЕТО на - е Изработен от висококачествен материал, за трайно и устойчиво използване.ДЪРВЕНИ щипки за бележки - Идеални за съхранение на бележки, изображения, снимки, хартия, именни карти, визитниц Може да стане практичен подарък за вашите приятели или семейство, те го искат.Осъществяване Списък 6 x скоби Характеристики - Размер : Около 10,30 X2,20 X2,20 см /4,05 X0,86 X0,86 инча Титуляр за чековата книжка. - Материал : Дърво, железни поставки за настолни стаи в селски стил. - Подходящ за съхранение на бележки, изображения, снимки, бележки, хартия, именни карти и т. таблици на вписан birk. - Може да се превърне в практичен подарък за вашите приятели или семейство, те ще се зарадват на настолни поставки за снимки. - Практичен дизайн за моделиране на затягане от крокодилска кожа, забавен и изискан стяга за сватба меню. - Той е лесен за дизайн, но много практични за използване, което осигурява голямо удобство в дизайна на притежателя за водене на бележки. - Изработена от висококачествен материал, устойчив и здрав поставка за бележки.Информация за продукта Скоба за банкноти от крокодилска кожа - това е един от най-добрите варианти за вас.Поставки за снимки търсите професионален скоба от кожа на алигатор?Вие търсите надежден инструмент, който ще ви помогне да закачите снимки?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашите професионални клипове от кожа на алигатор, трябва да отговарят на вашите нужди.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини