• New
Детски книжарниците MBYD от дълбоко орехово дърво 3 Еднакви по размер, 24-Инчовата Плаващ bookshelf за детска стая, Стенни Плаващи рафтове от масивно дърво, Идеален Декор з?

Детски книжарниците MBYD от дълбоко орехово дърво 3 Еднакви по размер, 24-Инчовата Плаващ bookshelf за детска стая, Стенни Плаващи

Оценка на продукта:
BGN 0.33

Сума
В магазина

【Комплект от 3 красивите рафтове】 Плаващи книжарниците MBYD (24*49 ") са идеално допълнение към вашата детска мебели!Освен факта, че той предоставя достатъчно място на рафта, той е изработен от здрава масивно дърво и е дискретен, но функционален дизайн.Поставете книга на вашите деца, играчки, малки рамки за снимки и други елементи на декора на тази лавица за книги на стената. 【Много здрав, лесен за инсталиране】Стенни рафтове, изработени от висококачествена естествена дървесина.Тези изпъкнали рафтове са достатъчно здрави, за да побере любими колекции и се разлагат на по-малки елементи на декора. аксесоари, алкохол, нивото и инструкции за монтаж, включени в този комплект, ще ви трябват само няколко минути за настройка. 【Многофункционална полк】 Можете да поставите в спалнята на вашето дете като компактен една етажерка или да използва като поставка за подправки или поставка за подправки в кухнята.Можете също така да сложете го в банята, стая за съхранение на шампоан, средства за измиване на лицето, сапун за тяло и други стоки от първа необходимост. 【Висока степен на сигурност】 Нашите етажерка за детска стая е много силна, дизайн на средно защитен прът, огради предотвратява падането на предмети при разклащане, бебето може безопасно да се вземат и да се прибират неща. 【100% Гаранция за удовлетвореност на клиентите】Стенни лавица за книги е изработена от естествено дърво фигура на зърна на всеки парче дърво е различно.Рафтовете са изработени РЪЧНО, ако ви харесват изделия от дърво, това ще бъде вашият добър избор.Ако не сте доволни от продукт, моля, свържете се с нас.Ние ще ви предоставим 100% задоволително обслужване на клиенти. 【Комплект от 3 красивите рафтове】 Плаващи книжарниците MBYD (24*4.9 ") са идеално допълнение към вашата детска мебели!Освен факта, че той предоставя достатъчно място на рафта, той е изработен от здрава масивно дърво и е дискретен, но функционален дизайн.Поставете книга на вашите деца, играчки, малки рамки за снимки и други елементи на декора на тази лавица за книги на стената. 【Много здрав, лесен за инсталиране】Стенни рафтове, изработени от висококачествена естествена дървесина.Тези изпъкнали рафтове са достатъчно здрави, за да побере любими колекции и се разлагат на по-малки елементи на декора. аксесоари, алкохол, нивото и инструкции за монтаж, включени в този комплект, ще ви трябват само няколко минути за настройка. 【Многофункционална полк】 Можете да поставите в спалнята на вашето дете като компактен една етажерка или да използва като поставка за подправки или поставка за подправки в кухнята.Можете също така да сложете го в банята, стая за съхранение на шампоан, средства за измиване на лицето, сапун за тяло и други стоки от първа необходимост. 【Висока степен на сигурност】 Нашите етажерка за детска стая е много силна, дизайн на средно защитен прът, огради предотвратява падането на предмети при разклащане, бебето може безопасно да се вземат и да се прибират неща.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини