• New
Homoyoyo Плаващ Вградени Хамак-Гаф за възрастни Преносим Подложка За Плуване Найлон легло за плуване Син Сгъваем Надуваем Матрак за басейна Плаващ легло за плуване Пл?

Homoyoyo Плаващ Вградени Хамак-Гаф за възрастни Преносим Подложка За Плуване Найлон легло за плуване Син Сгъваем Надуваем Матрак

Оценка на продукта:
BGN 11.18

Сума
В магазина

НайлонЛЕГЛО ЗА ПЛУВАНЕ - можете да я изпратите на своите приятели и близки с подарък, и те ще бъдат много щастливи.Плаващ подложка за ПЛУВАНЕ - Този плаващ подложка за плуване, лек, той може лесно и удобно да носите със себе си.ПЛАВАЩ ПОДЛОЖКА ЗА ПЛУВАНЕ - Воден салон позволява да се запази прохладата в басейна, когато си почивате с помощта на мек останалите главата.ПЛУВКИ - Лек и преносим, плаващ подложка за плуване е много удобен за носене.ПРЕНОСИМ - той е направен от материал, който може да продължи много дълго.Пратката включва 1 х Плаващ легло Характеристики - Цвят : предимно синя надуваема плаващ легло. - Материал : найлон надуваем околовръстен гаф за басейна. - Размер : 150,00 X45,00 X4,00 см / 58,95 X17,68 X1,57 см Подложка за плуване. - Той е изработен от преносим материал за продължителна употреба. -Това може да бъде добър избор за подарък за вашите приятели, те наистина ще се радвате на плувки за басейн за възрастни не са надуваеми. - Тя е лека за лесно и удобно носене и съхранение, когато не се използват надуваеми плувки за басейн и за възрастни. - Това е много удобен за използване.Насладете се на лятото с течение на времето тази плаваща легло-поплавъка Swimming Floating Bed. - Той има прост дизайн, но много практични за използване, което ви дава добър опит в използването на подложка за плуване.Информация за стоки, Преносим търсите плаващ лихвен легло за плуване?Ако отговорът е да, тогава не търсете по-далеч!Нашата практическа плаващ легло за плуване трябва да отговарят на вашите нужди.Подложка за плуване е Изработена от материал, който може да продължи много дълго.Плаващ легло за плуване - това е един от най-добрите варианти за вас.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини