• New
orenm Цветна Статуя Чихуахуа, Творческа Изкуството Графити, Многоцветен Статуетка на Куче, Домашен Декор От Смола, Цветна Скулптура на Животното, Украшение, Статуетк?

orenm Цветна Статуя Чихуахуа, Творческа Изкуството Графити, Многоцветен Статуетка на Куче, Домашен Декор От Смола, Цветна Скулптура

Оценка на продукта:
BGN 2.81

Сума
В магазина

[Креативна скулптура животните] фигурки на животни с графити, изработени от висококачествен полимер материал, без мирис, не е токсичен и е безвреден екологично чисти и издръжливи.Издръжлив, ще стане чудесно допълнение към всяка къща декора. [Цветни статуя на куче чихуахуа] изящни форми и цветове. модерни, абстрактни скулптури, процесът на боядисване на метод за пренос на вода, специален колоритен външен вид, тази цветна статуя на куче ще даде на вашия дом и офис специален вид и ще направи впечатляващ акцент. [Чудесен идеален подарък] Тази цветна статуетка на куче ще се превърне в чудесен подарък за любители на кучета, а също и креативен подарък за вашите приятели или семейство за специални празници, като рожден ден, ден на благодарността, Коледа, нов дом, Ден на майката, Ден на бащата и т. [Размер на стоката] Цветна статуетка на куче размер : 6,75 "Д x 5 "W x 10", може свободно да се поставят навсякъде, където ви харесва украса на вашия дом, офис, магазин, кафене, бар, ресторант. [100% следпродажбено обслужване] Опаковани в безопасна кутия от стиропор, ако имате някакви въпроси при получаване на тази фигурки чихуахуа с графити, моля, моля да ни уведомите, възстановяване или замяна е гарантирано, така че вие просто можете да я поръчате като поверителна. [Креативна скулптура животните] фигурки на животни с графити, изработени от висококачествен полимер материал, без мирис, не е токсичен и е безвреден. екологично чисти и издръжливи.Издръжлив, ще стане чудесно допълнение към всяка къща декора. [Цветни статуя на куче чихуахуа] изящни форми и цветове. модерни, абстрактни скулптури, процесът на боядисване на метод за пренос на вода, специален колоритен външен вид, тази цветна статуя на куче ще даде на вашия дом и офис специален вид и ще направи впечатляващ акцент. [Чудесен идеален подарък] Тази цветна статуетка на куче ще се превърне в чудесен подарък за любители на кучета, а също и креативен подарък за вашите приятели или семейство за специални празници, като рожден ден, ден на благодарността, Коледа, нов дом, Ден на майката, Ден на бащата и т.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини