• New
Farm Пазар Кръгла Метална Лидице Знак Селска Къща Издържат Ретро Плодове Ябълки Метални Стенни Художествена Дюза за Венец на 9 инча Венец Акцентная Знак за офис Вход?

Farm Пазар Кръгла Метална Лидице Знак Селска Къща Издържат Ретро Плодове Ябълки Метални Стенни Художествена Дюза за Венец

Оценка на продукта:
BGN 1.67

Сума
В магазина

?Размер : Около 23 см/9 инча ?ИМИТАЦИЯ ОЗНАЧЕНИЯ : Ретро стил, текст хваща окото и го е лесно да забележите.Водоустойчиви, не бликующий, цветостойкий. ?ПРЕДВАРИТЕЛНО ПРОБИТИ ДУПКИ : Всяка метална табела е предварително пробити отвори в ъглите за обзавеждане за монтаж върху вашите стени.Моля, имайте предвид, че в комплекта не са включени винтове.Той има красива, кокетна, без отблясъци, с гладки заоблени ъгли. ? ВИСОКО КАЧЕСТВО : Дигитален печат и ламиниране осигуряват допълнителна издръжливост. ?ПРИДАВА РЕТРО-ВИД на ВСЕКИ ПРОСТРАНСТВОТО : Тези страхотни ретро-ментални табели са подходящи за всеки интериор, например за оформяне на стените на бара, кафене, столова, хотел, клуб, създавайки класическа атмосфера.Предлаганите висококачествени продукти за декора на стените ще ви помогнат дизайна на интериора на вашия собствен уникален стил.Характеристики - Цвят : както е показано на снимките. - Материал : метална кутия, метал. - И водоустойчив, не бликующий, лесен за почистване и цветостойкий. -Малки предварително пробити дупки на всеки ъгъл на тази снимка може да се прикрепя към стената с помощта на пирони. - Може да се постави в мезу или да виси на стената. - Той е подходящ за много места, като например бар, кафе-сладкарница, заведение за хранене, билярдна къща, хотел, декорация на стените на клуба, създаване на занижени, но модерна атмосфера. - Някои метални рисунки, изглежда, че имат ефект на ръжда, те са отпечатани, всъщност не са ръждясали.Поради осветление цвят може да се различават малко.Абсолютно нов и висококачествен продукт, помещение включва : 1 * бр.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини