• New
SBDFK Стилни кухи метални стойки за книги с рози, за офис бюрото поставка за библиотеката за домашна библиотека bookshelf

SBDFK Стилни кухи метални стойки за книги с рози, за офис бюрото поставка за библиотеката за домашна библиотека

Оценка на продукта:
BGN 97.44

Сума
В магазина

Метални кухи поставки за книги винаги ще внимателно да публикувате списания, книги, каталози и класьори, канцеларски изделия по рафтовете на книжарниците и да запази всичко в предвидТази поставка за книги, изработен от висококачествен метален материал, не са засегнати от корозия, тънък, но траен.Идеална за дом, офис, библиотека една етажерка и т. на Тази двойка на каботажните за книги използва креативен дизайн с выдалбливающимися рози, на повърхността с прахово покритие гладка и не ръждясва.Подходящ за домашен декоративен притежателя на една етажерка.Симпатичен и здрав, няма да добави измерение на рафт или на масата.Здрава поставка за книги ви позволяват да поставите различни книги, да си книги, списания, папки и други неща, на място, за вашия дом и офис са станали по-внимателни.Идеална за дом, офис, училище и т., Практични, удобни и ефективни вашите книги и списания.Параметри : Материал : МеталЛцвет : черен Тип : Выдалбливаемый цвете РозыраЗмер / ч. 500 g Опаковка включва : 2 бр. метална поставка за книги Забележка : 1. Моля, се допуска отклонение 0-1 см от ръчно измерване. моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да предложи цена. Поради разлика между различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.

Основни свойства

Material:
Metal
Color:
Black
Type:
Hollow-out Rose Flower
Size Approx. 12x10.5x16cm/4.72x4.13x6.29in:
Weight:
Approx. 500g
Package Includes:
2 Pieces Metal Bookend
note:
1.Please allow 0-1cm error due to manual measurement. pls make sure you do not mind before you bid.
2.Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. Thank you! :

Избор на купувачи

Новини