• New
ALREMO HUANGXING - Украса на маса, Стъклена Детски Играчки, Украса, Декорация с лъжичка-Люлки, Подарък за домашния кабинет (Топка на Нютон Средна Черна основа)

ALREMO HUANGXING - Украса на маса, Стъклена Детски Играчки, Украса, Декорация с лъжичка-Люлки, Подарък за домашния кабинет

Оценка на продукта:
BGN 24.92

Сума
В магазина

Висококачествен образователен, научен инструмент, който прекрасно демонстрира запазване на енергиятаСлед инсталиране на батериите, тя ще се превърне в опорна плоча и на топка ще се превърне в цветен и стилен.Подходящ за украса на дома, училище и т. Поделку могат да се използват за подаръци и детски играчки.Стъклена топка е безвреден за околната среда, нетоксичен и може да се използва в продължение на дълго време.Характеристика : 2. Висококачествен образователен, научен инструмент, който прекрасно демонстрира запазване на энергии3. Подходящ за украса на дома, училище и т. Поделку могат да се използват за подаръци и детски игрушек5. След инсталиране на батерии на опорна плоча ще светне индикатор и на топка ще се превърне в цветен и стилен. Спецификация : Тип на продукта : Украса маятниковым топка Батерия : 4 батерии тип АА (в комплекта не са включени) Допълнителен стил : S-образна форма на топка с черна основа, M-образна форма на топка с черна основа Размер : прибл. 12x12x9 см /4,7x4,7x3,5 инча Размер : прибл. 15x11,5x15 см /5,9x4,5x5,9 опаковъчен лист : .

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини