• New
Високо и Ниско Пръстен на Живот за Дъщеря си, Тенденция Индивидуално Модерен Пръстен в Уличном Стил, Женски Течен Пръстен с Опашка във формата на Пеперуда (GD1, A)

Високо и Ниско Пръстен на Живот за Дъщеря си, Тенденция Индивидуално Модерен Пръстен в Уличном Стил, Женски Течен Пръстен

Оценка на продукта:
BGN 32.73

Сума
В магазина

【 Материал】 : Тези штабелируемые пръстени са изработени от материали с най-високо качествоСъздаден за Стилните Облекло За жени Със стил!. 【Уникален дизайн】 : бижута по-красиви. уникален дизайн, стил, съответстващ на дизайна на човешката естетика, за да покаже своето физическо чар, тези пръстени - добър избор. 【ПОВОД】 : Идеално за всеки повод връчването на подаръци.Идеалният подарък за жени, подарък за майка, подарък за тъща, подарък за жена, подарък за дъщеря си, подаръци за близки и най-добри приятели и т. са Идеални подаръци за рожден Ден, годишнина, Коледа, бала, Ден на майката, Ден на Св. Валентин, или просто като изненада, за да напомня на Това на особен, силно ти заботишься!Това ще направи Вашият образ е Елегантен и очарователен при всякакви случаи. 【Пръстени за жени】 : Тези аксесоари са специални подаръци за тийнейджъри, момичета, момичета, двойки, сестри или членове на семейството. 【Уникални подаръци за жени】 : Бижута ще станат чудесен подарък за Деня на майката, годишнина, сватба, рожден Ден, празник, наполнителю за отглеждане, Коледа, Свети Валентин, подарък за бала и за сестри, майки, мамки, баба, дъщеря, съпруга, приятелка, леля, майка, маменьки, баба, жена, тийнейджър или най-добър приятел. 【 Материал】 : Тези штабелируемые пръстени са изработени от материали с най-високо качество.Създаден за Стилните Облекло За жени Със стил!. 【Уникален дизайн】 : бижута по-красиви. уникален дизайн, стил, съответстващ на дизайна на човешката естетика, за да покаже своето физическо чар, тези пръстени - добър избор. 【ПОВОД】 : Идеално за всеки повод връчването на подаръци.Идеалният подарък за жени, подарък за майка, подарък за тъща, подарък за жена, подарък за дъщеря си, подаръци за близки и най-добри приятели и т. са Идеални подаръци за рожден Ден, годишнина, Коледа, бала, Ден на майката, Ден на Св. Валентин, или просто като изненада, за да напомня на Това на особен, силно ти заботишься!Това ще направи Вашият образ е Елегантен и очарователен при всякакви случаи.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини