• New
DOITOOL Прозрачни Бутилки за Вода, Бутилка За Вода, Пластмасовите Бутилки За Напитки Прозрачни Пузырьковые Бутилки За Опаковане на Чай с Мляко Домашна Бутилка за Мляк?

DOITOOL Прозрачни Бутилки за Вода, Бутилка За Вода, Пластмасовите Бутилки За Напитки Прозрачни Пузырьковые Бутилки За Опаковане

Оценка на продукта:
BGN 10.83

Сума
В магазина

Дизайн прозрачна чаша е комплимент демонстрация на вкусни студени или замразени напитки прозрачни бутилки за сок.Преносими и леки, което ги прави удобни за носене и за съхранение на напитки.бутилка чай с мляко.Подходящ за използване в магазин за чай с мляко или кафе-сладкарница, за еднократна употреба, экономящие време и разходи за труд. за еднократна употреба на бутилки за мляко.За еднократна употреба и леки, удобни за ефективна и бърза доставка на храна за вкъщи. пластмасови бутилки за сок.Изработени от храни за ДОМАШНИ любимци-материали, което прави бутилки безопасни за употреба. контейнери за сок.Дизайн прозрачна чаша е комплимент демонстрация на вкусни студени или замразени напитки. прозрачни бутилки за сок.Преносими и леки, което ги прави удобни за носене и за съхранение на напитки.бутилка чай с мляко.Подходящ за използване в магазин за чай с мляко или кафе-сладкарница, за еднократна употреба, экономящие време и разходи за труд. за еднократна употреба на бутилки за мляко.За еднократна употреба и леки, удобни за ефективна и бърза доставка на храна за вкъщи. пластмасови бутилки за сок.Изработени от храни за ДОМАШНИ любимци-материали, което прави бутилки безопасни за употреба. контейнери за сок.Описание Прозрачни бутилки, за сок, бутилки за Еднократна употреба за напитки Контейнер за чай с мляко Особености - Материал : PET-Размер (500 мл) : 14, 00 X8, 00 X8, 00 см; 5, 50 X3, 14 X3, 14 инча - Цвят : прозрачен Опаковка, включваща 10 бутилки за чай с мляко.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини