• New
Качествен Кристал и Огледален Тава за Тоалетни принадлежности с Диаманти, Стъклен Поднос за грим с Счупено Диаманти, Тава за Парфюми, централни елементи, Начало де?

Качествен Кристал и Огледален Тава за Тоалетни принадлежности с Диаманти, Стъклен Поднос за грим с Счупено Диаманти, Тава

Оценка на продукта:
BGN 17.99

Сума
В магазина

? [Перфектен огледален тава] С помощта на нашия сребристо огледало на тавата за парфюми дръжте вашите продукти от първа необходимост се организира и лесно достъпниНашият прозрачен сребро декоративен поднос с огледално покритие помага за намаляване на всички плотове и опростява организацията. ?[Прекрасна украса] Придайте на вашето парти нотка на блясък с помощта на този стъклен декоративен поднос, изпълнен блестящо счукани диаманти, които преливат на светлината.Идеална за сватби, абитуриентски балове, рождени дни и всякакви партита. ? [Огледален тава] вдигане на своя тоалетка или плота с помощта на това интересно козметичен на тавата за грим, направен от гладко утолщенного стъкло и малки страз, вградени в рамката.Неговата нежна и елегантен дизайн придава чар и лукс на всяко пространство. ?[Прост, но практически] Стилно организиране на пространството с помощта на този декоративно оформена шест двустранен поднос с огледален дъно и сребърно изображение под формата на натрошени диаманти.Използвайте го за съхранение на чаши или плодове на масичката за кафе или за съхранение на козметика, бижута и флакона парфюми на тоалетката масичката.Вие дори можете да го използвате като основен елемент на кухненската маса заедно с подсвечниками. ?[Елегантен подарък] Този декоративен поднос за перфектния размер за създаване на привлекателен декорация на масата, което го прави уникален и с хубав подарък за сватби, рождени дни, Коледа и housewarming.Дайте блясък и изтънченост за всеки повод.Тава е продукт с голям капацитет, който може да побере най-различни предмети.Той е разработен специално, за да се гарантира, че вашите вещи са подредени и лесно да се намери.Можете да оставите малко хляб и чаша кафе на закуска, а също и други малки предмети в хола като сервировочного на тавата.От друга страна, можете също така да сложи бижута и часовници в своя тоалетка и да имате под ръка всички други предмети, които могат да се наложи, които ще направят живота ви по-удобен.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини