• New
Фоторамка PEVSCO 8*10 инча, рамка за снимка от смола и стъкло с висока разделителна способност за стенен монтаж, рамка за снимка (Размер: E (8*10 инча))

Фоторамка PEVSCO 8*10 инча, рамка за снимка от смола и стъкло с висока разделителна способност за стенен монтаж, рамка за

Оценка на продукта:
BGN 2.67

Сума
В магазина

Силно украса : Прости и елегантни рамки за снимки - добра украса в домаТова може да добавите повече забавление в дома.Трайност : рамка за снимка с добро качество и лесен за използване. ☀Размер : 5 инча (3,5*5), 6 инча (4*6), 7 инча(5*7) , 8(6*8) , 10(8*10). ☀Материал : смола. ☀ Лесно отварящи се раздели на гърба позволяват бързо качване на снимките.Силно украса : Прости и елегантни рамки за снимки - добра украса в дома.Това може да добавите повече забавление в дома.Трайност : рамка за снимка с добро качество и лесен за използване. ☀Размер : 5 инча (3,5*5), 6 инча (4*6), 7 инча(5*7) , 8(6*8) , 10(8*10). ☀Материал : смола. ☀ Лесно отварящи се раздели на гърба позволяват бързо качване на снимките.За да направите къща за по-малко монотонен, можете да поставите няколко изящни рамки за снимки.Можете да поставите в рамка всичко, което искате, например, свои снимки или снимки на вашето семейство, снимки на пейзажи, картини и т. Моля, проверете размера, преди да купите.Поради ръчно измерване може да възникне грешка в 0-5 виж 2. Моля, обърнете внимание, че поради различни монитори може да има малка разлика в цвят, моля, разберете. Посочените данни са само за справка, размер се измерва ръчно, всяка променлива може да се различават, моля, обърнете се към самия продукт, благодаря. Ако откриете някакви проблеми с нашите продукти, моля не се колебайте да се свържете с нас по електронна поща, ние ще решим проблема възможно най-скоро. Ще се радваме на вашите коментари, за да можем да ви предоставим най-добрите продукти и услуги. Благодарим ви, че посетихте моя магазин, натиснете, за да влезе в магазина ми, ще има много продукти за вашата помощ.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини