• New
Вечна Перлено-Бяла Мини-Урна за Човешкия Пръст | Комплект от 4 Мемориални Урни на паметта, Декоративни Кошчета за Съхранение на Праха с Хартиена Фуния, Кадифе чанта ?

Вечна Перлено-Бяла Мини-Урна за Човешкия Пръст | Комплект от 4 Мемориални Урни на паметта, Декоративни Кошчета за Съхранение

Оценка на продукта:
BGN 22.18

Сума
В магазина

✦✦ С ГОРДОСТ СПОДЕЛЕТЕ ОСТАНКИТЕ на СВОИТЕ БЛИЗКИ СЪС СЕМЕЙСТВОТО си, с помощта на ТЕЗИ УРНИ ЗА СЪХРАНЕНИЕ на СУВЕНИРИ по-високо КАЧЕСТВО на Нашите прекрасни мини урни за съхранение на сувенири Heavenly Peace са произведени с грижа и любов, да ги споделите със семейството и приятелите сиВ тези много трудни времена вие можете да бъдете спокойни, знаейки, че тези красиви урни от цели алуминий ще бъдат идеални и да издържат на изпитанието на времето.Всеки път, когато погледнете към тях, вие можете да се гордеете с приет от вас решение. ✦✦ КРАСИВИ УРНИ с ВИСОКО КАЧЕСТВО, ВЫДЕРЖАВШИЕ на ИЗПИТАНИЕТО на ВРЕМЕТО - тези мини-алуминиеви урна в памет на височина 2,75 инча.Те са здрави, трайни и на пипане изглежда твърда.Това са малки сувенири за спомен, те се вписват в дланта на ръката си и да се настанят само една малка част от остатъци. ✦✦ ТАЗИ ЗДРАВА И ВИСОКОКАЧЕСТВЕНА УРНА ще УСТОИ на ИЗПИТАНИЕТО на ВРЕМЕТО - тези урни са изработени от материали с най-високо качество с отлична изработка, изпълнение и строг контрол на качеството.Той е много издръжлив и е построен върху съвестта, за да сте сигурни, че вашите близки да се отнасят с максимално уважение. ✦✦ В комплекта са включени прекрасен защитен калъф И 4 кадифени чувалчета - Този красив и удобен калъф, идеален за носене, съхранение и запазване на всички 4 урни, докато не сте готови да ги прехвърлят на крайния собственик. ✦✦ ТЕЗИ УРНИ ще ВИ ОСТАВЯТ НАПЪЛНО УДОВЛЕТВОРЕНИ или ВРЪЩАТ ПАРИТЕ В НЕГОВАТА ЦЯЛОСТ - Bold & Divine - това е компания, която се грижи за вас, вашето семейство и вашия покойном любимия си човек.Ако по някаква причина не сте напълно удовлетворени просто върнете ги за пълно възстановяване.Малки урни за спомен от перлено-бели компактни месинг за човешкия пръст - Комплект от 4 броя. Нашите кошчета за подаръци са направени ръчно и расписываются ръчно от опитни майстори, което гарантира отлична ограничаване на нашите изделия с впечатляващо внимание към детайла.Всички наши изделия са ръчно изработени от най-здравите материали, което осигурява изключително качество на строителство и довършителни работи.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини