• New
Amosfun Тенис на Topper 6 бр. Железни Коледни Свещници във формата На Елен, Поставки за чаени Лампи, Декорация за Коледната трапеза, Украса за Коледно парти (Черно), декорац?

Amosfun Тенис на Topper 6 бр. Железни Коледни Свещници във формата На Елен, Поставки за чаени Лампи, Декорация за Коледната

Оценка на продукта:
BGN 1.67

Сума
В магазина

Железни Свещници във формата На Елен, Уникален Коледен Ретро Свещник, Украса на Работния Плот, Поставка за Свещи от магазина, Домашно партиЗа многократна употреба, така че можете да ги запазите за повторна употреба.Модерен титуляр за чаени лампи във формата на елен за коледна украса на закрито/открито, тези фигурки на елени придават на вашите бижута специален зимна наслада.Отличен подарък за топли дейности, като например за сватба, рожден ден, Коледа, на парти и т. най-Високо качество за трайно и устойчиво използване.описаниеЭтот комплект свещници, изработени от ковано желязо, украсени с хубава форма на елен.Сложна структура и ръчна изработка на притежателя на tealight го правят уникален и отличителен.Тя може да се прилага не само за практическо използване като свещник, но и като отлично украса за дома и офиса.Характеристики - Цвят : черен.- Материал : Желязо.- Размер : прибл. 13,5x8x10,7 виж Предпоставка включва 6 коледни свещници.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини