• New
FarBoat 20 Бр 1-1/8 Инча В Старинен Стил Триъгълни Ъглов Протектор Благоприятен Модел на Облак Защита на Ръба на Дървени Кутии Jewerlybox (Злато)

FarBoat 20 Бр 1-1/8 Инча В Старинен Стил Триъгълни Ъглов Протектор Благоприятен Модел на Облак Защита на Ръба на Дървени Кутии

Оценка на продукта:
BGN 2.33

Сума
В магазина

Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплащаСтоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка.Можете да върнете този продукт по някаква причина : цената на доставката не се заплаща.Стоката трябва да бъде върната в ново и неизползвано състояние.Отидете на Своите поръчки, за да започне възстановяване.Печат на етикет за обратна доставка. [Mailto включва в себе си] 20 x Ретро ъглов панел, златни. [Размер] Общата дължина на страна : 1-1/ 8 " инча (30 мм). [Неща] е направена от железен материал с ярки златисто покритие. [Приложения] чудесно за дървени кутии, кутии за бижута, луксозни кутии, кутии за вино, кутии за сватбени картички, кутии за сувенири, набор от инструменти, мебели, чекмеджета, шкаф, сандъци и т. [Екип за обслужване на дългите ножове] Ако имате някакви проблеми с качеството на нашите продукти, моля не се колебайте да ни информира за положението си, и ние ще направим всичко възможно, за да ви помогне, обикновено на съобщение ще бъде отговорено в рамките на 48 часа.Характеристики : Цвят : злато Материал : желязо Модел : Благоприятни облак Общият размер : 1-1/ 8 инча (30 мм), Опаковка : 20 броя с пирони.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини