• New
Коледна Украса под формата на Джудже, Шведски Джуджетата Tomte Ръчно изработени |Коледни Джуджета, Безлични Кукла със Светлината, за Деца, Жени, Мъже

Коледна Украса под формата на Джудже, Шведски Джуджетата Tomte Ръчно изработени |Коледни Джуджета, Безлични Кукла със

Оценка на продукта:
BGN 2.34

Сума
В магазина

♀【Материал е с добро качество】 Тези коледни кукли-джуджета, които са меки на допир, изработен ръчно от висококачествени материалиМного удобен за хващане и достатъчно деликатно да използвате като домашен интериор. ♀【Перфектен подарък за празниците】 Те са популярни украшения за дома в Ирландия и са много подходящи за пролетта на партита, сватби, рождени дни и други поводи.Те са идеални за украса на вашия дом и ще станат част от вашата празнична традиция. ♀【Сигурно светлинен украса】 Какъвто и да е стил на оформяне на вашия дом, то ще бъде идеално се комбинират!Коледна Безлични кукла може да бъде подсвечена, подходяща за всеки коледната украса. ♀【Уникален дизайн】 безлични кукла с ярки цветове и очарователен външен вид, много ярък и интересен.Всичко това прави плюшевую кукла Christmas Gnomes уникално украшение на вашия дом. ♀【Широк спектър от приложения】 Коледни безлични кукли ръчно изработени предназначени за Коледа и може да се използва широко за ежедневна украса, например, в домове, хотели, офиси, ресторанти, кафенета, барове, магазини, хранителни магазини или на други места, където можете топло приветствам идването на Коледа. ♀【Материал е с добро качество】 Тези коледни кукли-джуджета, които са меки на допир, изработен ръчно от висококачествени материали.Много удобен за хващане и достатъчно деликатно да използвате като домашен интериор. ♀【Перфектен подарък за празниците】 Те са популярни украшения за дома в Ирландия и са много подходящи за пролетта на партита, сватби, рождени дни и други поводи.Те са идеални за украса на вашия дом и ще станат част от вашата празнична традиция. ♀【Сигурно светлинен украса】 Какъвто и да е стил на оформяне на вашия дом, то ще бъде идеално се комбинират!Коледна Безлични кукла може да бъде подсвечена, подходяща за всеки коледната украса. ♀【Уникален дизайн】 безлични кукла с ярки цветове и очарователен външен вид, много ярък и интересен.Всичко това прави плюшевую кукла Christmas Gnomes уникално украшение на вашия дом.

Основни свойства

Name:
Christmas Light Up Gnome Decor
Size:
about 23x6x6.5cm/9.06x2.36x2.56in
Weight:
30g
Material:
knitted fabric, non-woven fabric, PP cotton, PVC
Power supply mode:
button battery x 3
Packing List:
Light Up Gnome Decor x 1:
Note:
Please allow slight tolerances in size due to manual measurement, and lighting in photography may result in a difference in color than in real life. :

Избор на купувачи

Новини