• New
GLJ Плаващи Рафтове LJJL Стенни полици за Рутер, Уютна Спалня, Настолна кутия за управление на линии в хола - Без перфорация 31 см / 36 см (Размер: 36 см)

GLJ Плаващи Рафтове LJJL Стенни полици за Рутер, Уютна Спалня, Настолна кутия за управление на линии в хола - Без перфорация

Оценка на продукта:
BGN 0.67

Сума
В магазина

★ Материал : Полк изработени от съвременен материал за защита на околната среда, е хомогенна текстура, висока плътност, висока носеща способност и да няма специфичен мирисБезболезнена текстурирани покритие, защита на околната среда и устойчивост на износване. ★ Спестяване на пространство и достатъчно места за съхранение на : Стенни рафт за телевизора помага да се освободи ограничената площ на помещенията си, като ви предоставя достатъчно място за съхранение на малки електронни елементи (кабелен кабел, телевизионна конзола, cd-та, DVD-та, DVD-плейър, игрова конзола, проектор, сателит, компоненти за телевизор, бижута, колекционерски снимки или украшения). ★ дизайн : Мода - това е толкова просто.Дизайнът е прост, гъвкав стил, подходящи за различни стилове на оформяне, лесно се адаптира към всички видове стил сцени. ★ Умно отвор за кабел и охраняем през цялата ъгъл : Оборудван е с конструкция отвор за кабел за скриване на случаен кабели и проводков, подпомагащ държи всичко внимателно организирани и в рамките на reach, кръгли ъгли осигуряват защита на децата от наранявания, като се гарантира безопасността на вашето семейство. ★ Лекотата на монтажа : Приложен подробна инструкция, кухи тухли, гипсокартон и други стени инсталиране не може да бъде. ★ Материал : Полк изработени от съвременен материал за защита на околната среда, е хомогенна текстура, висока плътност, висока носеща способност и да няма специфичен мирис.Безболезнена текстурирани покритие, защита на околната среда и устойчивост на износване. ★ Спестяване на пространство и достатъчно места за съхранение на : Стенни рафт за телевизора помага да се освободи ограничената площ на помещенията си, като ви предоставя достатъчно място за съхранение на малки електронни елементи (кабелен кабел, телевизионна конзола, cd-та, DVD-та, DVD-плейър, игрова конзола, проектор, сателит, компоненти за телевизор, бижута, колекционерски снимки или украшения). ★ дизайн : Мода - това е толкова просто.Дизайнът е прост, гъвкав стил, подходящи за различни стилове на оформяне, лесно се адаптира към всички видове стил сцени.

Основни свойства

Избор на купувачи

Новини